Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 28.06.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 28.06.2020

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi va propun 2 evenimente interesante pentru cota 2 din fotbal.

Din pacate ieri nu am reusit sa prindem un evenimente de pe cota 2 din fotbal. Este vorba despre meciul Barcelonei, acolo unde in LIVE am avut anumite indoieli ce s-au adevarit intr-un final. Din pacate au fost cateva minute ce ne-au despartit de un nou castig, astfel ca astazi vom incerca sa fim mult mai inspirati. Am ales doua partide interesante din oferta zilnica si am decis sa profit de ultimele zile in care poti incasa 50 RON fara depunere la Betano.

Ne vom baza pe liderul din Norvegia, formatia Bodo/Glimt ce a reusit in etapa trecuta sa se impuna in fata celor de la Rosenborg cu scorul de 3-2. Acest lucru se datoreaza faptului ca formatia nordica si-a pastrat jucatorii importanti din planul ofensiv. In acest sezon au reusit sa castige in primele 3 etape, iar astazi o va intalni pe formatie de pe ultimul loc. Oaspetii au pierdut toate cele 3 meciuri disputate din acest sezon, astfel ca imi este greu sa cred ca vor face fata ofensivei lui Bodo/Glimt.

Al doilea meci vine din FA Cup, acolo unde Leicester si Chelsea se vor infrunta. Doua dintre formatiile frumoase din Anglia. Ambele formatii se lupta in campionat pentru pozitiile ce duc in Uefa Champions League. Cel mai probabil vom avea un duel interesant, mai ales datorita faptului ca Frank Lampard este un antrenor ce isi doreste sa castige trofee. In ultima confruntare directe scorul a fost 2-2, astfel ca ma astept ca si astazi sa avem parte de un spectacol frumos oferit de catre cele doua formatii.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si incaseaza 50 RON fara depune + bonusul de bun venit – Profita de cele mai bune cote din mediul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2