Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 28.08.2022

Cota 2 din fotbal 28.08.2022

Salutare tuturor prieteni! In fiecare weekend putem profita de optiunele din oferta, insa avem nevoie si de putin noroc. Cred ca pentru astazi am selectat partidele corecte pentru proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Chiar daca procentajul castigator a fost unul foarte bun ieri, nu am reusit sa bifam biletul de weekend. Mergem mai departe si incercam astazi sa bifam o noua cota 2 din fotbal. Am selectat doua evenimente foarte interesante si sunt sigur ca si bonusul de bun venit o sa ne ofera un avantaj foarte bun.

Cota 2 din fotbal – Un nou succes pentru Benzema & Co?

  • Trupa lui Ancelotti este fara greseala in actuala stagiune, castigand toate cele trei partide de pana acum. Mai intai, aceasta a invins-o pe Eintracht Frankfurt in Supercupa Europei, castigand cu 2-0. Au urmat apoi doua succese si in campionat, 1-2 la Almeria si 1-4 in deplasarea de la Celta Vigo.
  • Real Madrid este clar echipa mai buna, mai experimentata, dar care este si in mare forma. Asadar, avem mari asteptari de la aceasta, de aceea mizam pe faptul ca se va impune. Mergem astfel pe o victorie a madrilenilor la pauza sau la final.

Pariu Fara Risc pana la 200 RON la Las Vegas>>>

Molde vs Sarpsborg

  • Molde este una dintre formatiile pe care noi ne-am bazat atunci cand am avut nevoie. Este echipa ce ocupa prima pozitie in Norvegia cu 45 de puncte acumulate in cele 19 etape disputate. Trebuie sa mentionam ca acestia au reusit pana in prezent sa adune 6 victorii consecutive in campionat. De asemenea, au reusit sa se califice si in grupele Conference League.
  • Adversarul de astazi este unul modest, ce nu se afla in cea mai buna forma sportiva. In prezent Sarpsborg ocupa locul 14 in clasament si se deplaseaza pe terenul lui Molde dupa o serie de 7 infrangeri consecutive. In aceste conditii, imi este foarte greu sa cred ca pot face fata pe terenul formatiei ce ocupa prima pozitie din clasament.

CITESTE SI

More in Cota 2