Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 29.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 29.03.2019

Salutare tuturor. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza doua partide din Eerste Divisie.

M-am hotarat intr-un final sa plasam aceasta cota 2, desi mai avem biletul saptamanal in joc, iar astazi vom afla daca este castigator. Dupa ce am analizat oferta am zis sa imi incerc norocul putin in Eerste Divisie si dupa cum anticipati o sa ne bazam pe numarul de goluri. Am incercat sa analizez din punct de vedere statistic, asadar, miza o sa fie relativ mica pentru ca urmeaza un weekend foarte important si trebuie sa fim atenti in legatura cu gestionarea bugetului, plus ca avem alte doua partide pentru astazi in desfasurare.

  • Avem meciuri interesante in Olanda, iar primul meci pe care l-am observat a fost partida dintre PSV Eindhoven si RKC Waalwijk. Toate confruntarile directe dintre cele doua formatii s-au incheiat cu goluri in ambele porti. Cele doua vecine de campionat, locul 5 si locul 6 se vor lupta in aceasta seara si ma astept sa avem parte de un meci spectaculos, iar statistica sa ramana in picioare.
  • Al doilea meci se va desfasura intre FC Dordrecht si Go Ahead Eagles, doua formatii spectaculoase din campionatul olandez. Oaspetii din seara asta sunt in lupta directa pentru promovare, asadar, ma astept sa joace un fotbal deschis pentru a reusi sa castige aceasta confruntare si au toate sansele sa marcheze mai mult de doua goluri daca ne uitam la defensiva celor de la Dordrecht. Gazdele au incasat 68 de goluri in 30 de etape, iar ultimele 5 confruntari de pe teren propriu s-au terminat cu cel putin 3 goluri in meci. In ultimele 3 confruntari directe am avut parte de 3 partide de over.

Cota 2(olandeza):

PARIEZI COTA 2 SI INCASEZI UN BONUS DE 450 RON>>>

 

 

CITESTE SI

More in Cota 2