Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 29.05.2022

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 29.05.2022

Salutare tuturor prietenI! Astazi este probabil ultima zi din luna mai in care voi posta cota 2 din fotbal. Din pacate oferta incepe sa fie din ce in ce mai restransa in aceasta perioada. Totusi, pauza o sa fie foarte scurta pentru ca urmeaza partidele echipelor nationale.

In continuare proiectul in cota 2 din fotbal merge excelent si asta o poate confirma toata lumea. Ultimul bilet a fost castigator si dupa cum bine stiti avem inca unul in joc. Practic astazi o sa asteptam rezultatele din 3 partide pentru a ne bucura in totalitate de profitul obtinut.

VEZI AICI TOATE ARTICOLE REDACTATE PENTRU COTA 2 DIN FOTBAL>>

Cota 2 din fotbal – Mizam pe goluri!

Luzern vs Schauffhausen

  • Cele doua formatii au oferit un spectacol total in ultima confruntare directa. Meciul din tur s-a terminat la egalitate, scor 2-2, desi scorul putea sa fie cu totul altul avand in vedere ocaziile de poarta.
  • Chiar daca Luzern pleaca ca favorita in acest duel cu siguranta oaspetii acestui meci nu se vor lasa usor infranti. Trebuie sa ne aducem aminte ca Schauffhausen au reusit sa marcheze 73 de goluri in Challenge League.
  • Cred ca ambele formatii vor avea din nou probleme mari in compartimentul ofensiv si daca tinem cont de miza este posibil sa avem din nou minim 3 goluri inscrise in meci.

PARIURI FORMULA 1 – MP AL MONACO>>>

St. Etienne vs Auxerre

  • „Verzii” au dezamagit in actuala editie de Ligue 1, avand in vedere faptul ca au terminat doar pe un modest loc 18. Acestia au obtinut clasarea pe locul de baraj in-extremis, in ultima etapa, remizand cu Nantes, profitand si de esecul celor de la Metz. 
  • Oaspetii acestei partide s-au descurcat admirabil in campionat, unde au terminat pe locul al treilea. Au incheiat la doar un singur punct in spatele lui Ajaccio, ratand la limita promovarea directa. 
  • Chiar si in aceste conditii, cred totusi ca St. Etienne este formatia favorita avand in vedere ca joaca acest meci decisiv pe teren propriu.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2