Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 30.04.2022

Cota 2 din fotbal 30.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Avem nevoie de inca un rezultat foarte bun pentru a inchide luna aprilie intr-o nota pozitiva. Hai sa continuam seria castigatoare a biletelor in cota 2 din fotbal. Pentru astazi am cateva propuneri interesante pe care le-am gasit in oferta caselor de pariuri online.

Putem spune ca ultima perioada a fost una foarte productiva pentru noi. Cota 2 a avut parte de multe reusite in aceasta luna aprilie, asadar, trebuie sa incercam sa inchidem luna cu bine. Avem foarte multe optiuni, insa cred ca putem sa reusim sa le selectam pe cele potrivite. Desigur, putin mai jos o sa las tuturor celor ce vor sa inceapa un proiect 300 RON Fara Risc.

Incaseaza acum 300 RON fara risc & 150 ROTIRI Gratuite>>>

Cota 2 din fotbal – Rennes lupta pentru locul de Champions League!

  • Incepem biletul cu o partida interesanta ce se va desfasura in aceasta seara in Ligue 1. Este vorba despre Rennes vs St. Etienne. Sunt doua formatii ce au un in acest moment obiective total diferite. Trupa lui Bruno Génésio se afla in acest moment pe locul 3 in clasament si este in lupta directa pentru locul de Champions League. Orice pas gresit o poate costa pe Rennes, astfel ca sunt sigur ca in confruntarea de diseara vor da randament maxim.
  • Trebuie sa mentionam neaparat faptul ca Rennes are al doilea cel mai bun atac din Ligue 1 dupa PSG. Iar pe cealalta parte, St. Etienne are a doua cea mai slaba defensiva din campionat. In ultimult meci direct, Rennes s-a impus cu scorul de 5-0. Drept urmare, avand in vedere situatia celor doua echipe, ma astept din nou la un scor de proportii in favoarea gazdelor.
Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Napoli vs Sassuolo

  • Napoletanii se situeaza in prezent pe treapta a treia a clasamentului, fara sanse la titlu, urmand insa sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Napoli traverseaza o forma foarte slaba, avand in vedere faptul ca in precedentele trei etape nu a obtinut decat un singur punct.
  • In aceeasi situatie este si Sassuolo, formatie ce a pierdut de 3 ori in ultimele 5 etape. Totusi, matematic aceastia mai pot spera in cazul in care o inving pe Napoli la un loc european. Ultima confruntare directa s-a terminat cu scorul de 2-2.  Tinand cont de ofensiva celor doua protagoniste, ne asteptam sa avem parte de spectacol.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2