Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 30.07.2022

Cota 2 din fotbal 30.07.2022

Salutare tuturor prieteni! Odata cu reluarea celor mai importante competitii din lume o sa avem mai multe optiuni pentru proiectul nostru in cota 2 din fotbal. Pentru astazi avem cateva selectii foarte interesante, insa cu siguranta o sa gasiti pe site-ul nostru mai multe ponturi pariuri pentru a va inspira.

De inceput o sa avem in prim-plan marea confruntare din SuperCupa Angliei, acolo unde Liverpool vs Manchester City se vor afla in duel direct. De asemenea, am luat in calcul si o partida din Austria: Bundesliga. Campioana entitre se deplaseaza pentru al doilea duel din campionat pe terenul ce lor de la Sturm Graz.

CAND INCEP CAMPIONATELE IMPORTANTE ALE EUROPEI – VEZI AICI>>>

Cota 2 din fotbal – Revin partidele de top!

Este marele meci ce preceda sezonul de Premier League, iar Jurgen Klopp si Pep Guardiola se afla din nou fata in fata, cu un trofeu pe masa. Avand in vedere ca cei doi antrenori se pot baza pe cei mai buni jucatori din compartimentul ofensiv, cred ca vom avea parte de un meci cu goluri in ambele porti.

Statistici Community Shield

  • Manchester United este cea mai titrata formatie, cu 21 de trofee
  • Liverpool a castigat Community Shield de 15 ori, in timp ce Manchester City a adunat doar 6 trofee
  • Ultima oara, cele doua formatii se intalneau in Community Shield, in 2019 (Manchester City s-a impus la penalty-uri cu 5-4)

CITESTE SI

More in Cota 2