Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 31.01.2023

Cota 2 din fotbal 31.01.2023

Salutare tuturor prieteni! Debutul nostru de saptamana a fost unul pozitiv, asa ca avem toate motivele sa continuam cu proiectul principal in cota 2 din fotbal. Avand in vedere si weekendul am ajuns lejer la 5 bilete consecutiv castigatoare.

Chiar putem spune ca ieri nu am avut nicio emotie pentru victoriat CFR-ului in stil italian. Da, scor final 0-1 si cota noastra de 2.87 a fost castigatoare. Desigur, am avut doua recomandari in articolul de ieri si ambele au fost castigatoare. Mergem mai departe pentru ca astazi o sa ne bazam pe goluri in doua confruntari ce se anunta cel putin interesante.

Pariu Fara Risc pana la 200 RON
Pariu Fara Risc pana la 200 RON la Las Vegas in fiecare zi de marti si miercuri!

Cota 2 din fotbal – BAZA PE GOLURI!

Toata lumea stie deja ca proiectul in cota 2 se poate juca pe site-ul celor de la Las Vegas cu 20-25% bonus avantaj. Acest lucru ne ofera noua sansa ca de fiecare data sa alegem cele mai „safe” pronosticuri din oferta.

  • Inter Milano vs Atalanta – X sau peste 2,5 goluri
  • Karagumruk vs Besiktas – ambele echipe sa marcheze

Karagumruk vs Besiktas

Toate argumentele ne conduc catre un meci spectaculos. Formatia gazda practica un fotbal extrem de placut care le-a adus rezultate bune in acest sezon, insa si foarte multe goluri incasate. Favoriti pornesc cei de la Besiktas, una dintre cele mai in forma echipe din Turcia. Tinand cont de forma celor doua ofensive, cred ca vom vedea fara probleme goluri in ambele porti.

Inter Milan vs Atalanta

Astazi in Coppa Italia se intalnesc doua dintre formatiile ce se afla intr-o forma buna in campionat. Inter Milan si Atalanta se afla in acest moment pe pozitii de Champions League. Ambele formatii au reusit sa se impuna in ultima etapa din Seria A, astfel ca moralul este unul foarte bun. Avem toate premisele unui meci spectaculos, daca tinem cont ca intr-un clasament al formatiilor din deplasare, trupa lui Gian Piero Gasperini ocupa locul 2. De mentionat ca ultima confruntare directa dintre cele doua formatii s-a terminat cu scorul de 2-3 in favoarea nerazzurilor.

More in Cota 2