Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 31.07.2022

Cota 2 din fotbal 31.07.2022

Salutare tuturor prieteni! Am ajuns spre sfarsitul lunii si avem ocazia sa obtinem un ultimul rezultat decent pentru conturile noastre. Cota 2 din fotbal este pregatita si speram sa avem parte de o noua zi profitabila.

Desi ieri au fost cateva surprize, am reusit sa fim inspirati si sa bifam cota 2 din fotbal. Drept urmare moralul nostru este unul foarte bun. Incercam si astazi sa anticipam corect cele doua evenimente si sa selectam cu atentie din avancronicile postate pe site-ul comunitatii.

CAND INCEP CAMPIONATELE IMPORTANTE ALE EUROPEI – VEZI AICI>>>

Cota 2 din fotbal – Ne bazam din nou pe formatiile ofensive!

  • Elvetia si Norvegia sunt doua tari pe care le analizam in fiecare weekend pentru ca gasim partide de fotbal extrem de interesante. De foarte multe ori aceste doua campionate au reusit sa ne aduca profit, asadar, cred ca merita atentia noastra.
  • Partida din Norvegia se va desfasura astazi de la ora 16:30 si le va avea ca protagoniste pe Sarpsborg, locul 11 in campionat si pe Lillestrom, locul 2 in clasament, dupa cele 15 etape disputate. Gazdele acestui meci desi se afla pe locul 11 in clasament detine unul dintre cele mai bune atacuri din campionat. In cele 15 etape au ajuns la 30 de goluri marcate, avand astfel o medie de 3,7 goluri per meci. Pe cealalta parte, Lillestrom sta la fel de bine, avand 29 de goluri marcate, insa defensiva este una un pic mai buna. Cu siguranta o sa avem parte de un meci disputat cu foarte multe fazde poarta, asadar, pronosticul nostru este unul foarte plauzibil.
  • Al doilea pont vine din campionatul Elvetiei si o are in prim-plan pe Young Boys, formatie ce a inceput perfect campionatul. Pe langa cele doua victorii din primele 2 etape, acestia au reusit sa treaca mai departe in Conference League dupa victoriile cu Liepaja. Trupa lui Raphaël Wicky a aratat excelent in confruntarile de pe teren propriu si cu siguranta au un moral foarte bun dupa ultima victorie din preliminariile europene. Avand in vedere ca si in ultimul meci direct a invins-o pe Grasshoppers cu scorul de 3-0, ma astept ca si in acest meci sa avem un deznodamant asemanator.
Este ultima zi in care puteti incasa bonusul de 42 RON fara depunere. Accesati butonul de mai sus si incasati freebet-ul fara depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2