Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal cu 50% bonus pentru weekend 03.09.2022

Cota 2 din fotbal cu 50% bonus pentru weekend 03.09.2022

Salutare tuturor prieteni! Imi doresc pornim cu dreptul in acest weekend si cred ca bonusul de 50% oferit de platforma Las Vegas o sa ne ajute foarte mult. Pentru cota 2 din fotbal am gasit doua optiuni foarte interesante, iar astazi o sa ne bazam pe numarul de goluri.

Incepem o noua etapa in septembrie si avem nevoie de rezultatel bune. Chiar daca uneori ghinionul a oprit seria castigatoare cu siguranta acest lucru nu se va mai repeta in luna lui septembrie. Mergem mai departe si incercam sa profitam de orice avantaj. Pentru astazi o sa gasiti putin mai jos pe langa cota 2 din fotbal cu 50% bonus si 200 de rotiri gratuite fara depunere + 20 RON freebet pentru sport. Sunt sigur ca o sa ajute pe toata lumea, avand in vedere ca banii din rotiri intra direct cash.

200 Rotiri Gratuite + 20 RON FreeBet
200 Rotiri Gratuite + 20 RON FreeBet

Cota 2 din fotbal – Baza pe goluri!

Bodo/Glimt vs Molde

Avem premisele unui meci spectaculos pe „Aspmyra Stadion”, acolo unde se intalnesc cele mai bune echipe din Norvegia la ora actuala. Presiunea este pe Bodo/Glimt care este nevoita sa castige daca vor sa mai aiba sanse la campionat. De cealalta parte, oaspeti cred ca se multumesc si cu o remiza, insa vor avea serios de muncit pentru a bifa un astfel de rezultat.

Union Berlin vs Bayern Munchen

Reuseste Union sa produca surpriza si sa o depaseasca pe Bayern in clasament? La ce au aratat pana acum, eu zic ca berlinezii pot obtine un rezultat pozitiv astazi, daca vor juca la fel de bine ca pana acum, si bineinteles vor avea si o doza de sansa, asa cum a avut Borussia Monchengladbach in weekendul trecut. Totusi, ma voi duce pe goluri aici, avand in vedere ca se intalnesc cele mai prolifice atacuri din Bundesliga.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si poti incasa 200 ROTIRI gratuite fara depunere & 20 ron freebet pentru sport. De asemenea, daca accesezi link-ul exclusiv, poti accesa sectiunea „Ponturile Zilei” pentru a plasa biletul de astazi cu 50% bonus. Bafta multa tuturor!

More in Cota 2