Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal – duminica – preliminariile Euro 2024

Cota 2 din fotbal – duminica – preliminariile Euro 2024

Salutare tuturor prieteni! A mai trecut o zi din preliminariile pentru Euro 2024 in care am reusit sa scoatem profit. Chiar daca astazi oferta nu este una foarte atragatoare sunt sigur ca putem scoate cateva optiuni interesante pentru cota 2 din fotbal.

Lucrurile au decurs de la sine ieri cand am reusit din nou sa bifam cota 2 din fotbal. S-au strans in total peste 500 de like-uri si peste 4000 de oameni au dat click pe articol. Pentru increderea asta va multumesc foarte mult. Ma bucur ca am reusit sa va rasplatesc aceasta incredere, asa cum voi incerca o sa fac si astazi. Cota 2 din fotbal este simplu pentru ca nici oferta nu ne ofera astazi foarte multe avantaje. Gasiti putin mai jos selectiile mele pentru astazi.

VEZI PE YOUTUBE BILETUL DIN FOTBAL PENTRU LUNI>>>

Cota 2 din fotbal – preliminariile Euro 2024

Anglia vs Ucraina

Ce debut de preliminarii au avut britanicii, care au bifat cateva borne importante in victoria contra Italiei, la Napoli. Atacantul celor de la Tottenham – Harry Kane – a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei, Anglia a invins Italia pentru prima oara din 1961 incoace, iar Gareth Southgate a ajuns la victoria cu numarul 50.

VEZI AICI UNDE SUNT CELE MAI MARI COTE DIN ONLINE>>

Slovenia vs San Marino

Nu se pune problema invingatoarei in aceasta confruntare ci cea a scorului cu care se va impune Slovenia care a inceput cu dreptul aceste preliminarii. Voi miza pe ofensiva gazdelor ca va reusi sa inscrie de cel putin 3 ori. Defensiva celor din San Marino este una foarte modesta si imi este greu sa cred ca vor rezista prea mult la Ljubljana.

More in Cota 2