Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal – Nations League 05.09.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal – Nations League 05.09.2020

Partidele de astazi din Nations League sunt cu adevarat interesante. Avem dueluri puternice de care ne putem bucura. In aceste conditii, am reusit sa formez cota 2 din fotbal si ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri.

Pana acum am avut o zi buna, una rea, insa mergem mai departe. Ieri nu am reusit sa bifam biletul zilei. A fost pierdut pe un singur gol ( Olanda 1 – 0 Polonia), dar avem incredere ca astazi vom avea parte de o reusita. Ca de obicei cele mai bune ponturi pariuri din fotbal se regasesc pe site-ul nostru.

Cota 2 din fotbal - Nations League

Cota 2 din fotbal – Nations League – Vedem goluri in cele mai interesante partide ale zilei?

Danemarca vs Belgia

Se pare ca vedetele Belgiei vor face deplasarea in Danemarca. Vorbim in momentul de fata de una dintre cele mai puternice reprezentative nationale. In Nations League, belgienii au fost aproape sa termine in careul de asi.

Pe cealalta parte, danezii au reusit sa castige grupa in prima editie de Nations League. De mentionat ca echipa nu a mai pierdut un meci o partida oficiala din 2018.

In ultimele 5 confruntari directe, ambele formatii au reusit sa marcheze, iar tabela a fost modificata de minim 3 ori. Ma astept sa avem parte de un meci deschis, astfel ca ne vom baza pe un pronostic simplu.

Islanda vs Anglia

In prima editie din Liga Natiunilor, selectionata Islandei nu a stralucit. Acestia au terminat pe ultimul loc intr-o grupa dificiala cu Elvetia si Belgia. Totusi, nu putem uita progresul acestei formatii ce a ajus la Europeanul din 2016 si la CM2018.

Pe cealalta parte Anglia, a reusit rezultate notabile  in Liga Natiunilor. A castigat mai intai o grupa cu Spania si Croatia, ajungand in faza finala, fiind insa invinsa de Olanda in semifinale.

Din punctul meu de vedere diferenta de valoare este una foarte clara. Islanda a slabit putin ritmul dupa ultimele performante. Asadar, ma astept ca jucatorii din compartimentul ofensiv al Angliei sa faca diferenta.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza instant un bonus de 500 RON – Joaca acum si profita de cele mai bune optiuni din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2