Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal pentru weekend 11.02.2023

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal pentru weekend 11.02.2023

Salutare tuturor prieteni! Revenim in weekend si trebuie sa recunoastem ca moralul este unul foarte bun. Aseara am reusit sa anticipam din nou corect pronosticurile pentru cota 2 din fotbal. Drept urmare suntem nevoiti sa selectam cu atentie astazi din oferta caselor de pariuri online.

Dupa cum bine stiti cota 2 din fotbal a fost castigatoare si am urmarit aseara impreuna pe LIVE rezultatul final. Mergem mai departe pentru avem foarte multe avantaj de partea noastra in acest weekend. Spre exemplu putin mai jos o sa gasiti cele mai bune bonusuri fara depunere si stiu foarte bine ca o sa profitati. De asemenea, trebuie sa analizam cu grija partidele si sa selectam doar pronosticurile ce ne ofera incredere maxima.

Cota 2 din fotbal – Duminica

Toata lumea poate sa plaseze cota 2 din fotbal cu 20% bonus avantaj daca isi deschide un cont de pe link-ul exclusiv de mai jos. Pe langa pachetul cu 900 RON bonus, imediat dupa confirmarea contului aveti acces in sectiunea „Ponturile zilei„, acolo unde o sa gasiti biletele recomandate de GnT Tips. Bafta multa tuturor!


  • Dupa cum se observa pe biletul de duminica ne vom baza in principiu pe formatiile ce joaca pe teren propriu. Chiar daca Young Boys si Napoli au o oarecare liniste in clasament, nu putem spune ca o vor lasa prea usor in campionat. Ambele formatii sunt fara infrangere pe teren propriu si joaca in acest meci dupa o serie de victorii consecutive. Young Boys a reusit sa marcheze minim doua goluri lui St. Gallen in precedentele 4 partide directe.
  • Manchester City vine dupa o infrangere dureroasa in ultima etapa vs Tottenham, scor 1-0. Moralul nu este unul foarte bun, mai ales ca trupa lui Pep Guardiola a fost acuzata in Premier League ca a incalcat regulile financiare. Au existat peste 100 de incalcari ale clubului detinut de miliardarul din tarile Arabe, drept urmare s-a luat in considerare chiar excluderea din campionat. Chiar si in aceste conditii, Pep Guardiola a reusit sa linisteasca ambele, asa ca ma astept ca acestia sa nu faca un pas gresit pe teren propriu.

More in Cota 2