Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal prezentata in 3 variante pentru duminica

Cota 2 din fotbal prezentata in 3 variante pentru duminica

Salutare tuturor prieteni! Oferta caselor de pariuri online ne ofera foarte multe evenimente interesanta pentru astazi. Avand in vedere ca avem un moral foarte bun dupa profitul obtinut ieri, zic sa incercam mai multe variante pentru cota 2 din fotbal.

VEZI AICI TOATE BILETELE DE PE SITE-UL GNT TIPS>>>

Dupa cum bine stiti deja, lucrurile au mers foarte bine ieri cand am reusit sa incasam cota 2 din fotbal si biletul zilei. Ne putem mandri cu peste 100 de bilete jucate pentru proiectul principal conform statisticilor. Mergem mai departe astazi si vreau sa ne folosim la maxim de fiecare casa de pariuri. Stiti foarte bine ca avem anumite bonusuri si avantaje. Spre exemplu Betano ne ofera cel mai bun cash out de pe piata, Las Vegas vine in atentia noastra cu bonusurile avantaj. Trebuie doar sa fim atenti si sa profitam de fiecare avantaj oferit.

Cota 2 din fotbal – Prima Varianta

Pe larg, acest termen se refera la posibilitatea inchiderii unui pariu in schimbul unei sume de bani, inainte ca evenimentul sau evenimentele (in cazul unui bilet multiplu) pe care ai mizat sa se termine, scutindu-te astfel de inca o poveste din categoria ,,am pierdut biletul la ultima faza”.

  • Fenerbahce vs Kasimpasa – 1 solist
  • Genk vs Seraing – 1 & over 1,5 goluri

Cota 2 din fotbal – Varianta 2

Daca tot avem asigurat acest bonus de 20% de ce sa nu incercam sa jucam simplu? Spre exemplu biletul de mai jos are o cota de 1.80, insa datorita avantajului obtinut reusim fara probleme sa ne dublam suma investita. Puteti da un click pe imaginea de mai jos sau pe butonul de mai sus, apoi imediat va deschideti un cont si profitati de pachetul de 900 RON. Dupa cum bine stiti, toate biletele recomandate de GnT Tips se afla in sectiunea „Ponturile zilei” de pe site-ul Las Vegas. Bafta multa tuturor!

  • Slavia Praga vs Jablonec – 1 & over 1,5 goluri
  • Leverkusen vs Dortmund – GG sau 3+

Cota 2 din fotbal – Varianta 3

Napoli este fara dubii o echipa mai buna, care in aceasta infruntare are de partea sa si avantajul propriului teren. Nu va avea o misiune facila, ne asteptam ca in cele din urma sa se impuna, bazandu-ne in special pe forma buna pe care o traverseaza. Asadar, mergem pe mana gazdelor, intr-o cota de 1.90 oferita de Las Vegas.

Acest pariu se bazeaza mai mult pe inspiratie si din acest motiv si miza propusa este una mult mai mica. Chiar daca Napoli se afla in fruntea Italiei, o victorie in fata lui AS Roma intotdeauna o sa sune foarte bine. Drept urmare, ma astept ca trupa lui Luciano Spalletti sa joace la turatie maxima in aceasta seara.

  • Napoli vs AS Roma – 1 solist

CITESTE SI

More in Cota 2