Connect with us

Biletul zilei

Cota 2 din fotbal sau biletul zilei? Miza 1000 RON in weekend 17.09.2022

Cota 2 din fotbal sau biletul zilei? Miza 1000 RON in weekend 17.09.2022

Salutare tuturor prieteni! Astazi avem o mica dilema de rezolvat si sunt foarte curios sa aflu parerea voastra. Ce plasam astazi, cota 2 din fotbal sau biletul zilei cu bonus 30%? In orice caz sunt sigur ca o sa acoperim dorintele tuturor.

Venim dupa o saptamana cu rezultate decente, am reusit sa bifam doua bilete in competitiile europene, asadar, ramane sa facem show in acest weekend. Avem mize destul de mari, insa am incredere ca totul o sa iasa asa cum trebuie. Desigur, fiecare trebuie sa aleaga responsabil ce sa plaseze astazi.

Cota 2 sau biletul zilei din fotbal?

Fara doar si poate cota 2 din fotbal ramane proiectul principal, insa am vazut ca sunt foarte multi pariori incantati de acel bonus oferit de platforma Las Vegas. Putin mai jos o sa gasiti cele doua bilete propuse pentru astazi si sunt sigur ca o sa alegeti corect. Bafta multa tuturor!


Inregistreaza-te acum pe Las Vegas si poti incasa 200 ROTIRI gratuite & 20 ron freebet pentru pariuri sportive. Imediat apoi, poti intra in sectiunea „Ponturile zilei” si sa gasesti biletele recomandate de catre GnT Tips cu 30% bonus avantaj. Dai click pe butonul de mai jos si profita de avantajele oferite. Desigur, trebuie sa alegi intre cota 2 si biletul zilei din fotbal. Inspiratie maxima tuutror

CITESTE SI

More in Biletul zilei