Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal si baschet 03.08.2020

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din fotbal si baschet 03.08.2020

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 de astazi o sa fie foarte interesanta pentru ca o sa combinam fotbalul si baschetul.

Este clar faptul ca oferta incepe sa ne puna probleme, astfel ca ne vom indrepta atentia si catre alte sporturi. Nu pot sa zic ca am inceput cu adevarat luna pentru ca nu am avut evenimentele necesare. Am fost foarte atent si nu imi doresc sa stricam proiectele bune. Astazi vom incerca sa profitam de finala de titlul din Romania si de un meci interesant din NBA.

[kindred id=”75203″ event_id=”1006482363″]

Este nebunie in Banie, acolo unde Craiova poate castiga in aceasta seara titlul de campioana. In acest moment acestia sunt la 2 lungimi fata de Craiova, dar cu un meci in minus. Acestia nu au disputat partida cu Astra Giurgiu, fiind deja de 2 ori amanata.

Ne asteapta cu siguranta un meci nebun pe Ion Omblemenco. Vom avea cu siguranta un meci tensionat, mai ales ca CFR Cluj lupta din rasputeri sa isi pastreze titlul de campioana.  Singura sansa a baietilor lui Dan Petrescu este sa o obtina victoria. Totusi, antrenorul campioanei nu se va afla pe banca la aceasta confruntare decisiva, din pricina situatiei COVID-19.

Echipa probabila: Pigliacelli – Vladoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Barbut, Koljic, Mihaila
Echipa probabila: Arlauskis – Camora, Burca, Vinicius, Susic – Deac, Bordeianu, Chipciu – Costache – Rondon, Fica

 

Al doilea pronostic vine din NBA, acolo unde Utaz Jazz se vor duela cu Los Angeles Lakers. Pentru acest meci am optat pentru victoria celor de la Los Angeles Lakers ( inclusiv in prelungiri) – Vezi aici oferta!

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 500 RON bonus la prima depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2