Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

All Tips

Cota 2 din handbal si fotbal 23.01.2023. GG3+ in ultimele 4 meciuri directe

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din handbal si fotbal 23.01.2023. GG3+ in ultimele 4 meciuri directe

Incepem o noua saptamana cu o cota de 2 pregatita pentru voi din 2 sporturi pe care le indragim. Este vorba de meciul dintre primele 2 clasate in grupa a 3-a din cadrul Campionatului Mondial de Handbal, Germania si Norvegia, echipa cu victorii pe banda rulanta. Al doilea meci este intalnirea dintre Valencia si Almeria din cadrul etapei a 18-a din LaLiga.

HANDBAL: GERMANIA VS NORVEGIA >>> Sub 30.5 goluri Germania

Ambele echipe s-au calificat deja în sferturile de finală, iar acest ultim meci din grupa va decide liderul. Germania și Norvegia sunt încă neînvinse la Campionatul Mondial și ambele își propun a șasea victorie la rând. Într-un fel, ei și-ar putea decide adversarii din sferturile de finală, fiind pe traseu cu Grupa I din runda principală, unde Franța a terminat pe primul loc, fiind urmata de Spania.

Va fi un meci cu multe asteptari, si probabil cu evidentierea celor doi portari magnifici – Andreas Wolff și Torbjørn Bergerud. Căpitanul echipei norvegiene, Christian O’Sullivan, se va întâlni cu cei doi coechipieri ai săi de la Magdeburg, Lukas Mertens și Phillip Weber, si unde il vom vedea in meci pe cel mai bun marcator al Germaniei, tânărul talentat Juri Knorr.

Germania și Norvegia au atacuri și apărări aproape la fel de eficiente, care pot fi arătate prin cifre. Germania a primit în medie 25,2 goluri pe meci, în timp ce Norvegia are în medie 22,6 goluri primite. Pe de altă parte, echipa lui Alfred Gislason a marcat în medie 34,8 goluri pe meci, în timp ce Norvegia este mai timidă cu trei goluri la medie – adica 31,8.

  • Norvegia nu a incasat in ultimele 5 meciuri mai mult de 28 de goluri;
  • In toate meciurile directe, Germania nu a marcat mai mult de 30 de goluri in poarta Norvegiei;

FOTBAL: VALENCIA VS ALMERIA – Spania LaLiga >>> Peste 1.5 goluri in meci

Valencia merge timid in Laliga, avand rezultate modeste ce a trimis-o pe pozitia a 13-a in clasament, in timp ce rivala de azi ocupa locul 15, la un punct in spatele liliecilor. Desi forma ambelor echipe lasa de dorit, in mai toate confruntarile directe a fost ploaie de goluri.

Dupa cum vedeti in poza de mai sus, in ultimele 4 meciuri directe am avut parte de fiecare data de GG3+.

  • Almeria a incasat majoritatea goluri in meciurile din deplasare (15 dintr-un total de 26);
  • In ultimele 5 meciuri din deplasare ale Almeriei s-au marcat peste 1.5 goluri;
  • Valencia a marcat majoritatea golurilor pe propriul teren ( 15 goluri inscrise dintr-un total de 23)
  • Cine nu a vazut meciul din cupa a Valenciei cu Gijon, il sfatuiesc sa vada macar rezumatul. Valencia a avut o tona de ocazii, concretizate intr-un final cu 4-0 pe tabela, liliecii aratand o calitate ofensiva extraordinara.

More in All Tips