Connect with us

Cota 2

Cota 2 din LaLiga – 16.07.2020

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din LaLiga – 16.07.2020

Colegul meu Gabriel vine cu o propunere interesanta din LaLiga. Sezonul din Spania se apropie de final, fapt pentru care echipele lupta din rasputeri in penultima runda. Astazi avem parte de infruntari spectaculoase, iar echipele pe care ne bazam ar trebui sa produca spectacol.

[kindred id=”74148″ event_id=”1006510323″]

Cota 2 din LaLiga – Real Madrid este la un pas de titlu

Los Blancos mai au nevoie de o singura victorie pentru a pune mana pe titlul din LaLiga. Adversarul nu este unul facil, insa Villarreal a clacat cu echipele importante. Submarinul Galben tocmai ce a pierdut pe teren propriu cu Real Sociedad, iar deplasarea de la Madrid este una infernala. Zinedine Zidane nu are absente majore si va trimite in teren cel mai bun 11. Vor reusi oaspetii sa reziste atacurilor lui Benzema, Vinicius, Hazard sau chiar Sergio Ramos? Putin probabil..

Pentru cel de-al doilea eveniment, Gabriel alege un combo interesant la Sociedad vs Sevilla. Avem doua echipe ofensive ce se infrunta diseara, ambele luptand pentru Europa. Trupa lui Lopetegui tinteste podiumul, iar Odegaard & co. incearca sa ajunga in Europa League. Cota 2 din LaLiga este completata astfel de duelul de la San Sebastian.

Exista multe alte optiuni interesante astazi, iar toate partidele importante au fost analizate de echipa GNT. Vezi AICI avancronicile duelurilor de top!

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai atractive oferte!

CITESTE SI

More in Cota 2