Connect with us

Cota 2

Cota 2 din preliminariile Uefa Champions League 02.08.2022

Cota 2 din preliminariile Uefa Champions League 02.08.2022

Salutare tuturor prieteni! Bun venit in luna august, o luna atat de importanta pentru toti pasionatii de fotbal. Desigur, pentru proiectul in cota 2 din fotbal o sa ne bazam pe doua confruntari interesante din preliminariile Uefa Champions League.

Cand incep campionatele importante ale Europei
Cand incep campionatele importante ale Europei – sezonul 2022/2023

Cu un singur click pe poza de mai sus ajungi sa vezi toate informatiile necesare despre cele mai puternice campionate din lume. Desigur, dupa cum bine stiti o sa gasiti pe site-ul comunitatii toate avancronicile si ponturile.

Cota 2 din fotbal 02.08.2022

Mergem mai departe si incercam sa profitam de partidele ce se vor desfasura in aceste preliminarii. Am ales sa joc pe Benfica, o formatie obisnuita cu nivelul din aceasta competitie. Trupa lui Roger Schmidt s-a miscat foarte bine in aceasta vara si a obtinut rezultate excelente in meciurile amicale. Pe cealalta parte, adversara sa are ritmul jocurilor oficiale, insa imi este greu sa cred ca se pot compara cu Benfica din punct de vedere al valorii. Avand in vedere ca primul meci se va desfasura pe Estádio da Luz, este posibil sa vedem o victorie cu minim doua goluri inscrise de catre vulturi.

Al doilea meci pe care ne vom baza se va desfasura la vecinii nostri de peste Prut. Sheriff Tiraspol vs Plzen este partida pe care o s-o urmarim cu mare atentie. Se anunta un meci echilibrat, iar din acest motiv am luat in calcul o alta recomandare. Dupa ce am analizat statistica, am observat ca ambele formatii obtin si cedeaza foarte multe lovituri de la coltul terenului. Avand in vedere ca este primul joc si ca ambele echipe vor incerca sa atace o sa ne bazam pe acest pronostic.

CITESTE SI

More in Cota 2