Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Premier League pe care nu vrei sa o ratezi 26.12.2018 – Gabriel

Cota 2 din Premier League pe care nu vrei sa o ratezi 26.12.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Cota 2 de astazi vine din Premier League si se bazeaza pe surpriza placuta facuta de catre o agentie de pariuri online

Ziua de 26 decembrie reprezinta una din cele mai importante sarbatori ale poporului britanic. Daca unii se bucura in aceasta zi de reducerile substantiale prezente in mai toate magazinele sau viziteaza persoanele dragi, vedetele din Premier League (si multe ale competitii din Regatul Unit) sunt la datorie, pe 26 decembrie fiind programata, ca si in anii precedenti, penultima etapa a anului in curs.

Ce inseamna Boxing Day? Fotbalul de Craciun in Anglia – CLICK AICI!

Noi putem profita in aceasta perioada de foarte multe surprize placute, iar aseara am reusit sa gasesc o cota de 2.33 pentru partida dintre Leicester si Manchester City.

Este vorba despre victoria trupei lui Pep Guardiola in fata celor de la Leicester. Stim foarte bine ca esecul suferit de catre City in fata celor de la Crystal Palace pe teren propriu a cantarit foarte greu, asadar, ma astept ca De Bruyne & Co sa nu mai repete greselile din meciul trecut. Cetatenii au nevoie de cele trei puncte puse in joc pentru ca Liverpool are un meci relativ usor, pe teren propiu in fata celor de la Newcastle.

Iata ce ne propune Unibet pentru aceasta confruntare extrem de interesanta, o cota marita de 2.33 pentru victoria cetanilor in confruntarea cu Leicester. Miza maxima acceptata este de 50 RON, insa pentru aceasta perioada a sarbatorilor cred ca este mai mult decat suficient.

Click AICI pentru a paria pe aceasta cota marita! >>>

CITESTE SI

More in Cota 2