Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din Tenis – 03.02.2020

ponturi tenis

Cota 2 din Tenis – 03.02.2020. Astazi mizam pe doi favoriti certi, care in mod normal ar trebui sa se impuna fara mari emotii.

Salutare tuturor! Catalin si Cristian Minea s-au pus pe treaba astazi si fiecare ne-a oferit deja Meciul Zilei. Pe langa cele doua ponturi single, cei doi au convenit asupra unei COTE 2!

Lorenzo Sonego vs Attila Balasz
  • Mergem pe mana italianului in acest meci, este peste adeversarul sau de astazi la toate capitolele. Ambii sunt jucatori de zgura, Sonego cu mai multa experienta in cadrul turneelor ATP si cred ca asta se va simti si in aceasta seara. Balazs are un singur turneu Challenger castigat pe zgura, in 2010, restul fiind de categoria ITF. Italianul Sonego ocupa in prezent locul 52 in clasamentul ATP.

BONUS 100% PANA LA 500 RON!

Sumit Nagal vs Viktor Troicki
  • Troicki are un an 2020 inceput destul de bine. Acesta a castigat Cupa Davis alaturi de nationala Serbiei. Acesta a avut un cuvant greu de spus in acea echipa. Troicki are 3 victorii si o infrangere in 2020. Cea mai buna clasare a lui Troicki este locul 22. Troicki a castigat si 3 turnee ATP in cariera sa. Hard-ul alaturi de iarba sunt suprafetele lui favorite. Acesta serveste foarte bine si castiga majoritatea punctelor din serviciu.
  • Jucatorul indian (Nagal) in varsta de 22 de ani nu are vreun rezultat important in cariera sa. Cea mai buna clasare a este un loc 130. Hardul este si suprafata lui favorita, dar acesta a confirmat doar in turneele challenger si ITF. Nagal a jucat un singur meci in anul 2020, si acela este o infrangere in fata lui Safwat.
  • Tinand cont de faptul ca Troicki are un moral foarte bun, experienta sa este un atuu in plus fata de adversaul sau. Singurul dezavantaj este faptul ca Nagal joaca acasa, in India.

BETANO ne ofera cea mai buna cota pentru pariul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Cota 2