Connect with us

Cota 2

Cota 2 din tenis – 17.08.2020

ponturi tenis

Cota 2 din tenis – 17.08.2020

Salutare ! Ieri am reusit sa inverzim doua pronosticuri pe grupul de Facebook GNT Tips, am anticipat corect finalele WTA de la Praga si Lexington. Pentru astazi am incercat un bilet in cota 2.20 pe trei  partide care se disputa la turneul de tip ATP Challenger de la Praga.

 

Circuitul ATP revine cu turneul de tip Challenger de la Praga. La acest turneu majoritatea jucatoriilor de top vor participa doar pentru a reintra in ritm, turneul neavand premii foarte atractive din punct de vedere financiar. Este si cazul lui Stan Wawrinka care nu a evoluat din luna Februarie intr-un meci oficial. Pe langa elvetian, astazi ne vom baza si pe Oscar Otte si Kohlschreiber.

VEZI AICI MECIUL ZILEI DIN FOTBAL !

Oscar Otte – Arthur Rinderknech:

 • Se anunta o confruntare destul de interesanta intre 2 jucatori dinafara top 100 ATP.
 • Oscar Otte a participat la foarte multe turnee demonstrative in aceasta perioada, majoritatea pe zgura, suprafata lui favorita. Se afla intr-o forma buna, reusind sa lege foarte multe victorii.
 • Adversarul sau de astazi nu a jucat meci oficial din luna martie. Inainte de pandemie se afla intr-o forma foarte buna cu victorii pe linie pe hard, suprafata lui favorita. Pe zgura nu se descurca deloc bine,  5-9 fiind bilantul in 2019.
 • Lipsa meciurilor si suprafata cred ca vor conta decisiv astazi in stabilirea rezultatului final, Rinderknech resimtind perioada de pauza.

Stan Wawrinka – Roman Safiullin:

 • Elvetianul Stan Wawrinka revine la Praga dupa o perioada lunga de pauza. Acesta nu a mai jucat din luna februarie si va incerca la Praga sa-si recastige ritmul de joc.
 • Adversarul sau de astazi, Safiullin, a disputat deja un meci la Praga, a trecut de Rosol in doua seturi. Spre deosebire de elvetian, rusul a disputat pe langa acest turneu, cateva meciuri demonstrative in luna Mai.
 • Cu toate ca nu are ritm de joc si meciuri disputate, ma bazez pe experienta lui Stan pe aceasta suprafata, diferenta de valoare fiind evidenta in aceasta confruntare.

Philipp Kohlschreiber – Mats Moraing:

 • Kohlschreiber este favorit 4 al turneului de la Praga. Ajuns la 37 de ani, germanul este un jucator cu mare experienta, caruia ii place suprafata lenta, fiind capabil de lovituri foarte bune in momentele cheie ale partidei.
 • In ultimele 5 meciuri disputate a pierdut o singura data, fiind invins de rusul Vatutin in minium de seturi.
 • Mats Moraing, locul 268 ATP in acest moment, este un jucator care evolueaza in mare parte pe hard, reusind totusi sa castige un turneu si pe zgura, la Amersfoord(Olanda).
 • La aceasta confruntrare ma bazez pe jucatorul mai experimentat si cu lovituri mai curate Kohlschreiber care cred ca se va impune fara prea mari probleme.

PLASEAZA ACEST BILET LA BETANO SI AI BONUS DE 100% PANA IN 500 RON !

 

 

 

CITESTE SI

More in Cota 2