Connect with us

Cota 2

Cota 2 din tenis – 18.08.2020

Cota 2 din tenis – 18.08.2020

Salutare prieteni ! Cota din tenis tenis pentru astazi, este pregatita. Am ales sa ma bazez de aceasta data pe doua evenimente care se disputa la turneele de tip Challenger de la Praga si Todi. La fel ca si ieri, vom miza pe favoriti si sper sa continuam perioada buna cu un nou win.

 

Prima partida de pe biletul nostru este infruntarea dintre Aslan Karatsev si Jiri Vesely din cadrul turneului de la Praga, ora de start a partidei fiind 13:30. Pentru al doilea meci, ne mutam in Italia, la Todi, unde Marco Cecchinato incearca sa-si regaseasca forma impotriva argentinianului Collarini.

Cote marite 888 pentru Leipzig – PSG

Aslan Karatsev – Jiri Vesely:

  • Locul 65 ATP in acest moment, Vesely incearca sa-si continue forma buna de la turneele demonstrative jucate acasa si la acest turneu. Acesta a jucat toate meciurile pe zgura de la revenire si a inregistrat 8 victorii si doar o infrangere.
  • Cehul era intr-o forma buna si inainte de pandemie, castigand turneul ATP de la Pune, pe hard de aceasta data.
  • De cealalta parte, rusul Karatsev, locul 263 in clasamentul ATP, a disputat si el o serie de meciuri demonstrative, pe hard, suprafata pe care se simte cel mai bine si pe care l-a invins pe Vesely la inceputul anului.
  • Pentru aceasta confruntare ma bazez pe Vesely, un jucator mai complet si cu un moral foarte bun. Se simte foarte bine pe zgura, e mult mai acomodat cu zgura de acasa din Cehia si cred ca astazi se va impune in fata lui Karatsev. Principala arma a cehului este serviciul, fiind capabil sa joace un serviciu destul de variat care pune probleme chiar si pe zgura.

Andrea Collarini – Marco Cecchinato:

  • Italianul Marco Cecchinato, cazut pana pe locul 113 ATP, revine astazi in circuit dupa o pauza de aproape 6 luni. La fel ca si adversarul sau de astazi, acesta nu a participat la nicio partida demonstrativa pana acum.
  • Inainte de pandemie, acesta se afla intr-o forma dezastruoasa, departe de forma aratata acum doi ani cand ajungea in semifinale la Roland Garros.
  • Argentinianul Collarini, jucator care nu prea a luat contact cu turneele ATP, se afla pe locul 197 in acest moment. Ajuns la 28 de ani acesta, a castigat un singur turneu mai important, de tip Challenger, anul trecut la L’Alquila pe zgura, suprafata pe care se simte cel mai bine.
  • Desi ambii n-au jucat o partida „oficiala” din luna Februarie, ma bazez astazi pe experienta si calitatile italianului Cecchinato care, pe langa faptul ca joaca acasa, isi doreste si sa revina usor, usor la forma de altadata.

PLASEAZA COTA 2 LA BETANO ! TE ASTEAPTA UN BONUS DE 100% PANA IN 500 RON !

 

 

 

 

More in Cota 2