Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din tenis 20.04.2023

Cota 2 din tenis 20.04.2023

Salutare tuturor! Pentru astazi avem doua partide din tenis de la ATP Barcelona si WTA Stuttgart, la o cota de 2.05 care sper sa ne aduca un nou profit. Optimile de finala ale acestor turnee sunt din ce in ce mai atractive, cu meciuri puternice, unde fiecare jucator profita de sansa oferita.

Cota 2 din tenis este un nou proiect pornit de catre mine pe site-ul GnT Tips si sper ca munca depusa de catre echipa noastra sa va aduca profit, asa ca sa pornim la treaba.

COTA 2 DIN TENIS

Iga Swiatek – Qingwen Zheng

  • Meciul zilei la turneul WTA Stuttgart este dat de jucatoarea numarul 1 mondial, Iga Swiatek si jucatoarea de pe numarul 25 mondial, Qinwen Zheng.
  • Cu toate ca valoarea este clar superioara pentru jucatoarea poloneza, Zheng este o jucatoare care serveste foarte bine si are un procentaj foarte bun la puncte castigate pe serviciu.
  • Suprafata grea o sa-si spuna cuvantul in desfasurarea acestei partide si cred ca pronosticul ales de peste 17.5 game-uri in meci, este unul castigator.

Casper Ruud – Francisco Cerundolo

  • Ultimul meci al zilei de pe tabloul principal de la Barcelona, este intre doi jucatori care s-au consacrat exclusiv pe zgura. Finalistul de anul trecut de la French Open, Casper Rud, a ajuns pana pe locul 3 mondial datorita jocului solid desfasurat pe intreaga partida, in timp ce tanarul argentinian Cerundolo iese in evidenta prin jocul bun la serviciu, dar si prin victoriile colosale din acest an la jucatori precum Auger, Norrie, etc.
  • Fiind o suprafata care ii avantajeaza pe amandoi, cred ca meciul o sa fie destul de echilibrat, iar pronosticul ales de peste 19.5 game-uri in meci, este unul castigator.

More in Cota 2