Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din tenis – 25.08.2020

Cota 2 din tenis – 25.08.2020

Salutare tuturor ! Pentru astazi am pregatit Cota 2 din tenis unde ne vom baza pe doua partide care se disputa la Cincinnati si Trieste. Venim dupa o perioada foarte buna, ieri Konta s-a impus fara probleme in 2 seturi scurte. Astazi ne bazam pe germanul Hanfmann care ne-a ajutat ca castigam de mai multe ori in ultima perioada si pe Jessica Pegula care face un turneu foarte bun in SUA.

 

Prima partida de pe biletul nostru este duelul dintre Yannick Hanfmann si Gian Marco Moroni din cadrul turneului de la Trieste, Italia, meciul urmand sa inceapa nu inainte de ora 17:00, ora Romaniei. Pentru al doilea meci, ne mutam la turneul WTA de la Cincinnati unde,  Jessica Pegula o intalneste pe Aryna Sabalenka, meci programat sa inceapa la ora 19:30.

PRIMESTE 50 RON FARA DEPUNERE LA BETANO !

Yannick Hanfmann  – Gian Marco Moroni:

  • Germanul Hanfmann incearca si astazi sa continue parcursul bun inceput saptamana trecuta in Italia. Acesta are un moral excelent inainte de duelul cu Moroni, jucator pe care l-a invins saptamana trecuta in semifinale la Todi, Hanfmann urmand sa castige turneul in fata lui Zapata Miralles.
  • Jocul acestuia pe zgura arata foarte bine, avand doar mici ezitari in unele momente la serviciu si cateva probleme in startul meciurilor, uneori incepand meciurile putin mai greu. La meciul de sambata cu Moroni, italianul a condus 4-0 in primul set, germanul reusind sa se impuna in tiebreak cu 7-4.
  • De cealalta parte, Moroni este un jucator modest, fara prea mari performante in ultima perioada. Este destul de ezitant la serviciu, inconstant pe parcursul meciurilor,  acesta nereusind sa profite de momentele slabe ale adversarilor.
  • Singura arma cu care poate conta in partide este rever-ul cu o mana, lovitura prin care i-a pus ceva „probleme” neamtului si in ultima partida, fiind insa insuficienta pentru a-l invinge.

Jessica Pegula – Aryna Sabalenka:

  • Ne mutam la Cincinnati acolo unde Jessica Pegula face un turneu foarte bun pana in acest moment. De asemenea, in ultima luna si jumatate aceasta a inregistrat doar 2 infrangeri.
  • Venita din califacari, aceasta a trecut in primele doua tururi de Brady si Anisimova, in ambele partida americanca plecand cu sansa a doua, reusind sa se impuna cu ajutorul returului, castigand aproape 50% din mingi atat pe primul retur cat si pe al doilea.
  • De cealalta parte, Aryna Sabalenka este la abia a patra partida disputata dupa pandemie. A trecut in precedentul tur destul de greu de Bellis, in trei seturi, reusind sa revina dupa ce a pierdut primul set la tiebreak.
  • Daca primul serviciu nu-i functioneaza jucatoarei din Belarus, aceasta poate avea mari probleme deoarece are un serviciu doi destul de slab, incercand de cele mai multe ori sa forteze cu mingea a doua.
  • Cred ca astazi Jessica Pegula are o sansa mare sa se impuna in fata bielorusei, are un moral mai ridicat si un joc mult mai solid practicat in ultima perioada. Totusi, pentru o varianta mai safe, am ales pronosticul: Pegula nu pierde la mai mult de 6 game-uri diferenta.

REUSESTE RAZVAN INCA UN WIN PE NBA ? VEZI PONTUL DE AZI AICI!

Cota 2 din tenis jucata la Betano

 

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Cota 2