Connect with us

Cota 2

Cota 2 din tenis si baschet 2 Mai 2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Ziua buna !

Cota 2 de astazi este formata din tenis si baschet.

D.Goffin – J.Sousa.

Goffin traverseaza o perioada dificila in momentul de fata, acesta cazand pana pe locul 25 ATP. Pe zgura a disputat 3 meciuri in acest sezon, din care a pierdut doua si a castigat unul singur.

In timp ce Sousa a jucat 8 meciuri si a pierdut 5, castigand doar 3.

Ambii sunt jucatori buni de zgura, in cazul lui Goffin excelent.

Goffin este jucatorul cu o experienta mult mai bogata si cu rezultate mult mai mari in cariera pe zgura, in timp ce, Sousa este un jucator de top 100, fara mari realizari.Si gurul lui avantaj astazi este ca joaca acasa.

Cei doi au jucat de 6 ori u ul impotriva celuilalt, Goffin conducand cu 4-2 la general, scorul pe zgura intre ei fii d de 1-1.

Goffin are o sansa mare in acest turneu, o sansa sa se acomodezs cu jocul pe zgura, urmeaza “RG” si e un turneu bun, de acomodare pe zgura.Il vad pe Goffin trecand astazi de Sousa( mai greu sau mai usor, nu conteaza) victoria fii d cea care conteaza.

 

In cel de-al doilea meci ne vom baza pe baschetul din tara noastra.

Dinamo Bucuresti – CSU Sibiu.

Sibienii se deplaseaza astazi in sala cainilor pentru ce l de al 3 lea meci din aceasta serie. O serie dominata de Sibienii, acestia conducand cu 2-0 la meciurile directe din acest sfert de finala.

Sibienii au castigat primele doua meciuri fara sa se streseze.

Ma astept ca Sibienii sa inchida acest sfert de finala in minimum de meciuru, fara sa se complice cu un al 4 lea meci. Ar avea mai mult timp de odihna si pt a pregati semifinala ce urmeaza.Sibienii au si avantajul unei galerii superbe.Mizam pe victoria Sibienilor. O victorie incluzand si eventualele prelungiri.

CITESTE SI

More in Cota 2