Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din tenis si fotbal 19 Aprilie 2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Ziua buna, prieteni.Astazi ne vom baza pe cota 2. 

Cota 2 ce se bazeaza pe doua evenimente din doua sporturi. (Tenis si baschet).

N.Djokovic – D.Medvedev.

Un meci foarte tare din toate punctele de vedere astazi.  Medvedev este un rus ce a confirmat la un nivel inalt, un jucator ce se poate bate cu orice jucator din clasamentul ATP. A progresat enorm de mult in ultimii doi ani. Ma astept ca in aceasta zi sa-i tina piept numarului 1 mondial.

Medvedev la acest turneu a trecut de Sousa, Albot si Tsitsipas. A pierdut doar un singur set, acela fiind cu Tsitsipas. Medvedev are toate calitatile pentru a-i tine piept sarbului azi. Serveste bine, deplasarea in teren, pe zgura este foarte buna. Pierde foarte greu punct pe primul serviciu .

De cealalta parte Djokovic nu a confirmat ca este intr o forma foarte buna la acest turneu. A avut mari dificultati in meciul cu Kohschriber, pierzandu si de foarte multe ori serviciul. Chiar si cu T.Fritz, in primul set a avut unele dificultati, pierzandu si o data serviciul.

De impus, cred ca o sa se impuna astazi in fata lui Medvedev, dar noi avem nevoie ca rusul sa acopere handicapul de 5.5 game-uri.

In meciul celalalt be vom baza pe victoria Univeristatii Craiova, acasa cu Bascov.O sa ziceti ca pariez ca fan, cu sufletul, dar nu, nu este asa.

Craiova a dovedit in ultima partida cu pot sa joace un fotbal bun, sa domine partida de la un capat la celalalt.O victorie in aceasta partida este vitala, deoarece se afla la 9 puncte in spatele liderului Turris.Oltenii spera ca promovare pana in ultima clipa. O victorie astazi cu Bascov este foarte probabila.

Va urez succes si pariati responsabil. Sunt pariuri si orice se poate intampla.

More in Cota 2