Connect with us

Cota 2

Cota 2 din tenis si fotbal 19 Aprilie 2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Ziua buna, prieteni.Astazi ne vom baza pe cota 2. 

Cota 2 ce se bazeaza pe doua evenimente din doua sporturi. (Tenis si baschet).

N.Djokovic – D.Medvedev.

Un meci foarte tare din toate punctele de vedere astazi.  Medvedev este un rus ce a confirmat la un nivel inalt, un jucator ce se poate bate cu orice jucator din clasamentul ATP. A progresat enorm de mult in ultimii doi ani. Ma astept ca in aceasta zi sa-i tina piept numarului 1 mondial.

Medvedev la acest turneu a trecut de Sousa, Albot si Tsitsipas. A pierdut doar un singur set, acela fiind cu Tsitsipas. Medvedev are toate calitatile pentru a-i tine piept sarbului azi. Serveste bine, deplasarea in teren, pe zgura este foarte buna. Pierde foarte greu punct pe primul serviciu .

De cealalta parte Djokovic nu a confirmat ca este intr o forma foarte buna la acest turneu. A avut mari dificultati in meciul cu Kohschriber, pierzandu si de foarte multe ori serviciul. Chiar si cu T.Fritz, in primul set a avut unele dificultati, pierzandu si o data serviciul.

De impus, cred ca o sa se impuna astazi in fata lui Medvedev, dar noi avem nevoie ca rusul sa acopere handicapul de 5.5 game-uri.

In meciul celalalt be vom baza pe victoria Univeristatii Craiova, acasa cu Bascov.O sa ziceti ca pariez ca fan, cu sufletul, dar nu, nu este asa.

Craiova a dovedit in ultima partida cu pot sa joace un fotbal bun, sa domine partida de la un capat la celalalt.O victorie in aceasta partida este vitala, deoarece se afla la 9 puncte in spatele liderului Turris.Oltenii spera ca promovare pana in ultima clipa. O victorie astazi cu Bascov este foarte probabila.

Va urez succes si pariati responsabil. Sunt pariuri si orice se poate intampla.

CITESTE SI

More in Cota 2