Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 01.05.2019 – Gabriel

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 01.05.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din Uefa Champions League este pregatita, iar astazi ne vom paza pe un singur eveniment ce se anunta extrem de spectaculos.

Din pacate nu am reusit sa terminam luna pe verde, insa procentajul castigator a fost de partea noastra, am avut 17 cote de 2 castigatoare, 7 pierzatoare, iar pe langa vin extra biletele si recomandarile castigatoare. O luna foarte buna pentru noi si ma bucura foarte tare acest lucru, iar foarte important este sa ramanem concentrati pentru ca luna mai poate sa fie mult mai buna.

Vom mai analiza luna aprilie, insa hai sa ne cinstim de 1 mai si sa incercam sa castigam niste banuti. Pentru astazi avem meciul principal din Uefa Champions League, acolo unde vom incerca sa profitam.

FC Barcelona – Liverpool

Barcelona – Liverpool reprezinta un derby ce avea loc in finala oricand. De aceasta data inclin spre catalani, carora le merge perfect tot. Acestia vin dupa sarbatoarea titlului iar increderea este maxima. De partea cealalta, Liverpool are inca stresul titlului, asteptand o minune pentru a o devansa pe Manchester City. E greu de crezut ca elevii lui Klopp pot rezista unui Messi aflat in forma, mai ales ca au si cateva mici probleme de lot. Se anunta ca Fabinho si Firminio sunt incerti pentru partida de diseara, iar Lallana si Oxlade sunt indisponibili.

Cota 2:

Poti opta si pentru un gol in meci in FC Barcelona – Liverpool, iar cota este una incredibila in promotia noastra. Cei care vor opta pentru aceasta promotie au sansa de a obtine cu risc minim un freebet de 150 de ron (miza se returneaza cash).

PARIAZA ACUM COTA 4 SI INCASEAZA BONUSUL>>>

More in Cota 2