Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 07.12.2021

Cota 2 din Uefa Champions League 07.12.2021

Dupa cum se observa, in luna decembrie se desfasoara ultima etapa din Uefa Champions League. Asadar, o sa avem cu siguranta meciuri cu miza foarte mare pe cota 2 din fotbal.

Urmeaza o saptamana foarte importanta pentru bugetul nostru. Putem obtine profit odata cu partidele din Uefa Champions League, respectiv Europa League. Avem meciuri unde miza este foarte importanta, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti cu pronosticurile. Putin mai jos o sa gasiti optiunele mele pentru astazi, dar si toate avancronicile din cea mai puternica competitie intercluburi.

Cota 2 din fotbal – Champions League

O sa incepem sa discutam despre partida dintre AC Milan vs Liverpool. Un meci in care “cormoranii” se vor deplasa cu rezervele pe San Siro.

In cazul unui succes italienii isi asigura calificarea in Europa League si pot spera chiar la optimi, daca FC Porto nu o invinge pe Atletico Madrid. Drept urmare, o sa ne bazam pe faptul ca AC Milan nu o sa piarda confruntarea de pe teren propriu.

In grupa D din Champions League, lucrurile sunt destul de clare. Ramane de transat doar ordinea în care echipele vor ajunge în primăvara europeana. Dupa cum bine stim, Real Madrid ocupa primul loc cu 12 puncte, apoi urmeaza Inter cu 10 puncte. In aceste conditii, ma astept ca trupa lui Ancelotii sa trateze cu seriositate meciul din aceasta seara. Imi este greu sa cred ca Real Madrid poate ceda primul loc fara o lupta serioasa pe Bernabeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2