Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 12.03.2019

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 12.03.2019

Avem parte de doua zile incredibile in Uefa Champions League, iar noi vom incerca sa ne bazam pe ambele.

Iata ca dupa un weekend bun si o zi de luni perfecta urmaeza Uefa Champions League, acolo unde ne dorim sa avem parte de profit de fiecare data. Avem cateva partide extrem de interesante, in special Juventus – Atletico Madrid, acolo unde trupa lui Simeone are un avantaj de doua goluri in fata torinezilor. Dupa ce am analizat partidele, m-am decis sa ma bazez pe ambele zile din Uefa Champions League.

Daca Man. City se califica mai departe primesti un freebet de 150 RON – CLICK!

Desi foarte multa lume vede un meci inchis in meciul dintre Juventus si Atletico Madrid, eu cred ca nu o sa fie asa. Vorbim totusi despre Juventus, o campiona veritabila, avand traditia de partea sa. Ma astept ca Max Allegri sa faca un meci de totul sau nimic in aceasta seara si sper sa le transmita asta si jucatorilor.

Atletico Madrid cel mai probabil va incerca sa loveasca pe contraatac si au toate sansele sa o faca. Stim foarte bine ca trupa lui Diego Simeone este construita pentru a te surprinde in momentele cheie. Stim foarte bine stilul tacticizat si organirea buna a celor de la Atletico, insa nu cred ca vor rezistata sa se apere timp de 90 de minute in fata celor de la Juventus, asadar, ma astept sa incerce sa transeze meciul inca din prima repriza.

Discutam putin si despre Barcelona – Lyon, acolo unde toata lumea vrea sa vada o surpriza mare, in special fanii Realului, insa este foarte greu de crezut, mai ales ca Barcelona trece printr-o perioada foarte buna. Totusi, trupa lui Genesio a aratat de foarte multe ori ca poate sa surprinda, asa cum a facut-o si cu Manchester City. Acestia au jucatori incredibili pe faza de contraatac si ma astept sa isi incerce norocul, mai ales ca scorul din tur a fost 0-0, iar de data asta il au alaturi in teren si pe Fekir, marele absent din mansa tur.

Cota 2: 

PARIAZA ACUM COTA 2 DIN UCL>>>

CITESTE SI

More in Cota 2