Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 12.04.2022

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 12.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Suntem deja foarte aproape sa aflam formatiile ce vor juca mai departe in Uefa Champions League. Desigur, avand in vedere ca avem in continuare meciuri cu miza, nu putea sa lipseasca cota 2 din fotbal.

Avem un profit excelent dupa toate pronosticurile pe care le-am anticipat corect in weekend. Lucrurile nu sunt deloc complicate astazi in Uefa Champions League. Nu trebuie sa fii tipster ca sa anticipezi cele doua pronosticuri din aceasta seara. Inca de aseara am plasat cele doua recomandari pe biletul saptamanii din fotbal, insa o sa modific un mic amanunt.

VEZI AICI BILETUL SAPTAMANII DIN FOTBAL – CASTIG POTENTIAL 2000 RON!

Cota 2 din Uefa Champions League

  • FC Bayern Munchen cauta revansa in lui Villareal dupa infrangerea din meciul tur, scor 1-0. Trupa lui Nagelsmann este pe departe a de a fi eliminata din aceasta competitie. Ma astept sa avem parte de o prestatie pe masura pe Allianz Arena. Din acest motiv o sa mergem direct pe calificarea bavarezilor in urmatoarea faza a competitiei.
  • Chiar daca Real Madrid a reusit sa impresioneze in partida cu Chelsea, scor 1-3, dupa hattrick-ul lui Karim Benzema. The Blues are totusi in componenta lotului jucatori ce pot surprinde in orice moment. Ma astept de la Carlo Ancelotii sa pregateasca exemplar partida din punct de vedere defensiv.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2