Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 16.04.2019 – Gabriel

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 16.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din Uefa Champions League este pregatita, iar astazi o sa ne bazam pe doua pronosticuri interesante.

Iata ca revine Uefa Champions League si speram ca de data asta sa avem parte de mai mult spectacol, mai ales ca se joaca mansa retur, iar echipele sunt nevoite sa presteze cel mai bun fotbal pentru a se califica mai departe. Astazi avem doua partide ce se anunta extrem de spectaculoase, iar noi ne vom baza pe ambele.

Barcelona – Man. UTD

Barcelona a luat un avans important pentru semi-finalele UEFA Champions League. E greu de crezut ca United poate repeta noaptea istorica de la Paris, tinand cont de forta Barcelonei pe Camp Nou. Cu Messi in mare forma si cu Dembele revenit, elevii lui Solsjkaer vor avea o misiune imposibila azi.

Juventus – Ajax

”Batrana Doamna” a luat un mic avans dupa primul meci desfasurat in Olanda, insa Ajax a dovedit de foarte multe ori ca poate surprinde. O sa fie un meci cu totul altul pentru ca Ajax nu se va putea compara niciodata cu Atletico Madrid, asadar, ma astept ca acestia sa joace un fotbal total si vor incerca sa ii surprinda pe cei de la Juventus. Totusi, indiferent de situatia de pe tabela acestia vor ataca, asa ca pronosticul nostru o sa fie foarte interesant.

Cota 2:

 

AI 450 RON BONUS PENTRU A PARIA COTA 2>>>

More in Cota 2