Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 24.11.2021

Cota 2 din Uefa Champions League 24.11.2021

Salutare tuturor prieteni! Venim dupa un dezastru in prima zi din Uefa Champions League. Din acest motiv am decis sa revenim la proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Din pacate ieri, am decis sa incercam un bilet format din 4 evenimente, insa nu am fost prea inspirat. Desigur, nici rezultatele nu au fost cele asteptate, insa nu are rost sa mai pierdem timpul. Continuam cu saptamana europeana si incercam sa selectam cu atentie evenimentele. Pentru astazi, in Uefa Champions League, am decis sa ma bazez pe doua evenimente cu miza.

Cota 2 din Uefa Champions League – Atletico Madrid fortata sa castige!

Orice rezultat in afara victoriei o scoate din calcule pe AC Milan, chiar si pentru pozitia a 3-a. Totusi nu cred ca Tatarusanu & co. se pot impune pe Wanda Metropolitano, acolo unde atmosfera este una apasatoare.

Atletico tinteste optimile Champions League, iar pentru asta are nevoie de o victorie si de un rezultat pozitiv al celor de la Liverpool (vs Porto).

Inter vs Shakhtar

Singurele victorii pentru Inter au venit chiar in fata celor de la Sheriff. Totusi, dupa cele 4 etape disputate, formatia se afla pe locul 2 cu 7 puncte acumulate. Astazi ii intalensc pe cei de la Shakhtar, formatie ce nu a reusit inca sa castige in Champions League.

Imi este foarte greu ca se va putea intampla acest lucru pe Giuseppe Meazza, avand in vedere ca Inter cu o victorie isi asigura calificarea in primavara europeana.

More in Cota 2