Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 24.11.2021

Cota 2 din Uefa Champions League 24.11.2021

Salutare tuturor prieteni! Venim dupa un dezastru in prima zi din Uefa Champions League. Din acest motiv am decis sa revenim la proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Din pacate ieri, am decis sa incercam un bilet format din 4 evenimente, insa nu am fost prea inspirat. Desigur, nici rezultatele nu au fost cele asteptate, insa nu are rost sa mai pierdem timpul. Continuam cu saptamana europeana si incercam sa selectam cu atentie evenimentele. Pentru astazi, in Uefa Champions League, am decis sa ma bazez pe doua evenimente cu miza.

Cota 2 din Uefa Champions League – Atletico Madrid fortata sa castige!

Orice rezultat in afara victoriei o scoate din calcule pe AC Milan, chiar si pentru pozitia a 3-a. Totusi nu cred ca Tatarusanu & co. se pot impune pe Wanda Metropolitano, acolo unde atmosfera este una apasatoare.

Atletico tinteste optimile Champions League, iar pentru asta are nevoie de o victorie si de un rezultat pozitiv al celor de la Liverpool (vs Porto).

Inter vs Shakhtar

Singurele victorii pentru Inter au venit chiar in fata celor de la Sheriff. Totusi, dupa cele 4 etape disputate, formatia se afla pe locul 2 cu 7 puncte acumulate. Astazi ii intalensc pe cei de la Shakhtar, formatie ce nu a reusit inca sa castige in Champions League.

Imi este foarte greu ca se va putea intampla acest lucru pe Giuseppe Meazza, avand in vedere ca Inter cu o victorie isi asigura calificarea in primavara europeana.

CITESTE SI

More in Cota 2