Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 27.11.2018 – Gabriel

Uefa Champions League

Cota 2 din Uefa Champions League 27.11.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Cota 2 din Uefa Champions League este pregatita si speram sa fim din nou castigatori.

Fratilor, fara doar si poate pentru noi Uefa Champions League a fost cea mai profitabila competitie si am reusit de fiecare data sa scoatem profit, asadar, speram sa continuam tot asa. Pentru astazi m-am decis sa ma bazez pe doua partide ce se anunta extrem de spectaculoase si care ne-au adus profit si in trecut. Gasiti putin mai jos optiunile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Grupa F

  1. Manchester City 9 puncte
  2. Lyon 6 puncte
  3. Hoffenheim 3 puncte
  4. Sahtior 2 puncte
  • Unul dintre cele mai interesante meciuri are loc la Lyon, acolo unde City vine cu gandul la revansa. Daca ati uitat, in meciul de debut Lyon a profitat de faptul ca Pep Guardiola nu s-a aflat pe banca, fiind suspendat, si a castigat cu 2-1 chiar in Anglia. Cu o victorie Lyon ar trece pe 1 si si-ar asigura calificarea in 16-imi, in timp ce City si-ar securiza prima pozitie la finalul grupei, in cazul in care obtine revansa. Asteptam asadar un meci deschis, cu reusite de ambele parti.
  • In celalalt meci al grupei F, Hoffenheim este favorita in partida cu ultima clasata, Sahtior. In Ucraina a fost 2-2, insa Sahtior ar trece pe 3 cu o victorie si, sa nu uitam, joaca din pozitia echipei ce nu mai are ce sa piarda. Asadar, un alt meci ce ar trebui sa vina cu goluri de ambele parti.

Apasa AICI daca vrei sa citesti recenzii detaliate ale celor 8 partide plus 8 ponturi speciale!

Cota 2:

Daca inca nu ai cont deschis la BETANOte invit sa profiti de un super bonus de 500 RON!

CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Cota 2