Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 29.08.2023

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 29.08.2023

Salutare tuturor prieteni! Debut cu dreptul in noua saptamana in grupul de Telegram, asa ca trebuie sa continuam pe acest drum. Astazi am pregatit cota 2 din Uefa Champions League si cu siguranta cred ca o sa va placa optiunele mele.

In oferta caselor de pariuri online nu gasim prea multe evenimente astazi, insa putem profita de meciurile cu miza din Uefa Champions League. In orice caz, trebuie sa fim atenti pentru ca meciurile se anunta tensionate si in orice moment se poate schimba rezultatul. Dupa cum spuneam miza este una uriasa pentru ca echipele ce se vor impune se vor intra in grupele celei mai importante competitii inter cluburi dim lume.

Incaseaza 50 RON fara depunere & alte bonusuri

Oferta de care poate profita toata lumea

*pentru conturi noi

LINK exclusiv – https://bit.ly/3BPs8MW ✅

  • te inregistrezi – 100 rotiri gratuite, FARA DEPUNERE.
  • verifici contul – 50 ron pariu gratuit, FARA DEPUNERE.
  • faci depunere min. 25 ron – 50 RON gratuit
  • bonusurile pot continua tot asa pana la 200 RON depunere.

Cota 2 din fotbal

Galatasaray vs Molde

  • Din punct de vedere al valorii, este mult peste nivelul adversarei sale, mai ales dupa achizitiile facute in aceasta vara. Asadar, bookmakerii au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta infruntare, mai ales ca beneficiaza de avantajul propriului teren.
  • Campioana Turciei cauta sa revina in grupele Champions League dupa o pauza de patru ani. In acest sezon si-a inceput aventura inca din turul al doilea, trecand de Zalgiris, impunandu-se cu 3-2 in dubla mansa.
  • Acestia au triumfat si in prima mansa a dublei din play-off cu Molde, castigand cu 2-3 in Norvegia, fiind foarte aproape de accederea in grupe.

Panathinaikos vs Braga

  • Consemnam a treia lor aparitie europeana din actualul sezon. Sunt neinvinsi in precedentele doua jocuri, disputate cu Dnipro-1 in compania carora au facut 2-2. Mult mai bine s-au descurcat cu Marseille, de care au trecut la limita, 1-0.
  • O vad usor favorita pe Panathinaikos in aceasta mansa retur in care nu cred ca vor pierde. Miza este una uriasa, aspect care cred ca va afecta pe undeva spectacolul. In orice caz, gazdele sunt fortate minim un gol, asa ca pentru biletul nostru este suficient.

More in Cota 2