Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 29.09.2020

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League 29.09.2020

Salutare tuturor prieteni. Pe final de luna speram sa obtinem rezultate pozitive in Uefa Champions League. Dupa o scurta analiza, am reusit sa aleg partidele pentru proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Chiar daca ieri nu am reusit sa bifam biletul, in ultima perioada rezultatele au fost foarte bune. De fiecare data am pierdut la limita, insa am pastrat un procentaj castigator satisfacator. Pentru astazi avem cateva ponturi pariuri din fotbal pregatite din marea competitie europeana.

Cota 2 din Uefa Champions League – Reuseste o noua victorie Mircea Lucescu?

Dynamo Kiev – Gent

Cele doua formatii se vor lupta astazi pentru un loc in Uefa Champions League. In meciul din tur, Dynamo Kiev a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1. In aceste conditii, dupa succesul din Belgia, misiunea lui Mircea Lucescu este mult mai simpla. Totusi, schimbarea de antrenor a celor de la Gent nu a reusit sa produca un soc la echipa. Acestia au pierdut in ultima etapa, scor 2-3, iar gafele din defensiva au contribuit la acest rezultat. Drept urmare, ma astept ca Gent sa isi forteze norocul, insa Dynamo Kiev este echipa mult mai puternica. Cred ca vom avea parte de o noua victorie a echipei din Ucraina, insa cel mai probabil vom vedea si goluri.

Ferencvaros – Molde

Ungurii au reusit sa obtina rezultate notabile in ultima perioada. In Uefa Champions League a reusit sa o elimine pe Dinamo Zagreb, scor 2-1. Drept urmare, in aceasta seara poate reusi o performanta incredibila. A jucat deja in patru partide din Liga Campionilor in aceasta editie si de fiecare data a inscris de cel putin doua ori.

Molde este campioana Norvegiei, insa intampina foarte multe probleme in actuala stagiune. In ultima etapa au pierdut, scor 0-1, in fata modestei Sandefjord. A suferit a treia infrangere consecutiva in campionatul intern. In aceste conditii, o participare in Uefa Champions League ar reprezenta o super performanta. Cred ca echipa este mobilizata pentru a reusi o calificare in Ungaria. Dupa acel 3-3 din tur, ne asteptam sa avem parte de un meci spectaculos.

Plaseaza acum cota 2 din UCL si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2