Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League si Europa League 06.03.2019 – Gabriel

Cota 2

Cota 2 din Uefa Champions League  si Europa League 06.03.2019 – Gabriel

Partidele de ieri din Uefa Champions League au fost un deliciu pentru pariori, astfel cota 2 a fost castigatoare fara probleme.

Partidele de astazi sunt putin mai complicate din punctul meu de vedere, insa am ales sa merg o varianta total diferita de pana acum si sper sa va placa si voua. In loc de sa ma bazez pe goluri in cele doua partide din Uefa Champions League, am decis sa ma bazez pe incredibilul Kylian Mppabe, un fotbalist atat de util in echipa celor de la PSG, mai ales acum in perioada in care Neymar si Cavani lipsesc. Acesta are o medie de 4,2 suturi spre poarta in Ligue 1, acolo unde este si golgheter cu 24 de goluri marcate in 26 de etape, iar in Uefa Champions League media este de 3,7 suturi spre poarta.

Al doilea meci pe care l-am ales pentru cota 2 vine din Europa League, acolo unde una dintre echipele ce ne-a adus mai mereu profit prin fotbalul prestat joaca pe ”San Paolo” din Napoli. Putin mai jos gasiti cele doua recomandari ale mele pentru cota 2. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Golurile iti aduc o supercota in PSG vs. Manchester United – CLICK!

Cota 2: 

  • Champions League: PSG – Manchester UTD
  • Pronostic: Kylian Mpabbe sa aiba minim doua suturi pe poarta
  • Europa League: Napoli – Salzburg
  • Pronostic: over 1,5

Apasati butonul de mai jos pentru a profita de cele mai bune cote. O sa gasiti aceste variante si pe site-ul celor de la Betano, insa cotele sunt putin mai mic.

PARIAZA ACUM COTA 2>>>

CITESTE SI

More in Cota 2