Connect with us

Cota 2

Cota 2 Handbal 29.04.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2
Va salut prieteni , am decis sa joc astazi cota 2  chiar daca oferta este slabuta.

  •  In liga Daneza de handbal , in grupa 2 din playoffs Bjerringbro ocupanta locului 2 cu 5 puncte , intalneste pe teren propriu pe GOG , liderul grapei , cu 6 puncte .
  • Ambele echipe au castigat primele doua meciuri din grupa , dar Gog a pornit in aceasta grupa cu 2 puncte , datorita locului 2 ocupat la sfarsitul sezonului regulat , acolo unde Bjerringbro a terminat pe 3 si a portin in aceasta grupa cu 1 punct.
  • Bjerringbro este o echipa de top . care a evoluat in acest sezon de Liga Campionilor , reusind sa castige grupa C, grupa unde au fost echipe foarte puternice ca , Sporting , Presov ,Chekhovskiye Medvedi si Besiktas, pierzand meciul din playoffs cu Wisla Plock , dupa ce a castigat meciul tur , in deplasare , cu 26-22 , dar pierzand meciul de acasa cu 20-27.Hansen si Nielsen sunt cei mai buni jucatori ai lui Bjerringbro , care pot face diferenta in axceasta seara.Bjerringbro a castigat ultimele 5 partide din campionat si ultima partida cu GOG jucata pe teren propriu cu 35-30.

Am ales sa mizez ca Bjerringbro sa castige la minim 2 goluri diferenta . O sa gasiti aceasta cota pe site-ul Sportingbet, acolo unde puteti incasa un bonus de 200 RON.sportingbet

https://gnttips.ro

CITESTE SI

More in Cota 2