Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Champions League – 06.03.2019

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Champions League – 06.03.2019

Cota 2 la pariuri de astăzi este alcătuită din cele 2 meciuri din UCL. Atat la Porto-Roma, cât si la PSG-Man. United ne vom baza pe suturile pe poarta.

1. Porto – Roma

  • Moussa Marega revine dupa o scurta perioada in care a fost accidentat, el a fost titulatr meciul trecut de campionat cu Benfica si este anunțat titular si in această seară. Alături de Soares va forma atacul lui Porto, care este nevoită sa câștige acest meci cu Roma pentru a se putea califica. Marega este un jucator bun, sezonul trecut marcând 22 de goluri pentru Porto in 29 de meciuri, iar in acest sezon 7 goluri in 19 meciuri. In concluzie ma astept ca atacatul din Mali sa aibe cel putin un sut pe poartă in acest meci.

Sursa foto: Ilgiallorosso.com

2. PSG – Man. United

  • Man. United vine la Paris dupa înfrângerea cu 0-2 de pe teren propriu si este nevoita sa atace in vederea unei eventuale calificari. Man. United are multi jucatori indisponibili precum pentru acest meci, iar greul din ataca va pica pe Lukaku si Rashford. Cel din urma are 9 goluri in 25 de meciuri in acest sezon, un jucător rapid ce creează spații si nu ezită sa tragă la poartă, de aceea ma astept ca si el sa aibe minim un sut pe poartă.

Sursă foto: dailystar.co.uk

Golurile iti aduc o supercota in PSG vs. Manchester United

Daca nu ai un cont la casa de pariuri online Sportingbet, poti profita de o supercota in acest meci. Deschide ACUM un cont nou si plaseaza primul pariu pe orice selectie din piata ,,sub/peste 2.5 goluri” a meciului PSG – Manchester United, la cota disponibila pe site. Pentru 4 ron din miza vei primi cota 50.00.

Pentru mai multe detalii click aici. 

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2