Connect with us

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Champions League – 05.03.2019

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Champions League – 05.03.2019

Cota 2 la pariuri de astăzi este alcătuită din cele 2 meciuri din UCL. La Dortmund cu Tottemham ne bazam pe cartonase, iar la Real Madrid mizam sa nu piarda cu Ajax.

1. Dortmund – Tottenham

  • La acest meci am ales sa mizez pe un under 4.5 cartonase, avand in vedere ca 9 din ultimele 10 meciuri ale ambelor echipe s-au terminat cu maxim 4 cartonase, iar in meciul din tur s-au acordat doar 2 cartonașe. Mai mult de atat arbitrul acestei partide, Desmond Makkelie, are o medie de 3.4 cartonase / meci in meciurile de Champions League.

Sursa foto: fanatik.ro

2. Real Madrid – Ajax Amsterdam

  • Dupa ce a fost eliminată din cupa Spaniei, iar sansele la titlu sunt aproape nule, singurul obiectiv al celor de la Real Madrid a ramas Liga Campionilor. Experienta mai mare a jucătorilor in acesta competiție, valoarea lotului si faptul ca joaca pe teren propriu sunt argumente ce ne fac sa credem ca Real Madrid nu va pierde acest meci.

Sursa foto: esmadrid.com

Victoria Realului iti poate aduce 220 RON Bonus. Afla cum poti paria la cota 45.00 pe galactici.

Daca esti in cautarea unui bonus excelent la pariuri online, fara conditii de rulaj complicate si alte restrictii, iata cum poti primi cota 45.00 pentru victoria Realului marti seara. Detalii aici! 

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2