Connect with us

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Europa League – 07.03.2019

Cota 2

Cota 2 la pariuri din Uefa Europa League – 07.03.2019

Cota 2 la pariuri de astazi este alcatuita din 2 meciuri din Europa League, Chelsea vs. Dinamo Kiev si Napoli vs. Red Bull Salzburg.

1. Chelsea – Dinamo Kiev

  • Joi 07.03.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Chelsea – Dynamo Kiev, din cadrul optimilor de finala din UEFA Europa League.
    Chelsea trece prin momente grele sub comanda lui M. Sarri, iar Europa League reprezinta singurul trofeu ramas in joc pentru londonezi. Un succes in aceasta competitie si implicit o calificare in UEFA Champions League ar putea salva intreg sezonul, asadar ma astept ca gazdele sa trateze cu maxima seriozitate duelul. De partea cealalta, Dynamo Kiev in 14 meciuri jucate in Anglia, nu are nici o victorie. Mai mult de atat, unul din cei mai valoroși jucatori ai echipei, Benjamin Verbic este indisponibil pentru acest meci in timp ce Chelsea nu are nici o problema de lot.

Chelsea - Liverpool

2. Napoli – Red Bull Salzburg 

  • Joi 07.03.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Napoli – Salzburg, din cadrul optimilor de finala din UEFA Europa League.
    Salzburg reprezinta o echipa incomoda pentru majoritatea formatiilor din Europa League in acest moment, asadar ma astept sa puna probleme pe San Paolo. De partea cealalta, Napoli vrea sa isi ia revansa pe teren propriu dupa esecul cu Juventus, asadar ma astept sa atace in valuri. Evit sa optez pentru un solist in aceasta seara, insa ma astept la goluri, dar nici pe Napoli nu o vad sa piarda pe teren propriu.

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului.

Click aici!

More in Cota 2