Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Apararea sau ofensiva, cine va avea castig de cauza astazi? – 04.01.2019

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Apararea sau ofensiva, cine va avea castig de cauza astazi? – 04.01.2019

Seara trecuta ne-a mers foarte bine cu NBA-ul, unde am bifat cota 2 NBA alaturi de Razvan. Ajungem asadar la un bilant de 2-1. Vom incerca sa va oferim acest tip de articole zilnic si speram sa ajungem la finalul sezonului regulat cu profit frumusel.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Chiar daca in ultimii ani nu mai pare, Bulls – Celtics ramane o rivalitate uriasa in Conferinta de Est. Vor mai trece cativa ani pana ce si Chicago sa ajunga la standardul de “pretendenta” in Est. Totusi, meciurile directe intre aceste echipe pastreaza o scanteie a trecutului.
  • Ma astept sa vad acelasi lucru si astazi in United Center. Boston Celtics sunt pe un trend ascendent. Au aratat ca ofensiva lor poate deveni exploziva in unele momente ale jocului, iar aceasta linie totusi mi se pare prea joasa pentru un asemenea duel.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Nu îmi stă în caracter sa aleg un under când vine vorba de un meci de baschet însă pare contextul perfect. Magic primește vizita celor de la Jazz într-un meci în care mă aștept să se marcheze mai puține puncte ca de obicei.
  • Cu doi maeștrii ai apărării de ambele părți în spațiul de 3 secunde, vorbim de Gobert și Vucevic , cu o miză extrem de importanta de ambele părți, underul pare cea mai bună soluție aici într-un meci în care varianta de solist pare puțin mai greu de prezis.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet