Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Bulls si Thunder vor sa inchida weekend-ul in forta – 09.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Bulls si Thunder vor sa inchida weekend-ul in forta – 09.02.2020

Zero emotii am avut aseara la “Cota 2 NBA”. Baietii de la Nets si-au facut treaba extraordinar, iar in Arizona s-au marcat foarte multe puncte. Ducem astfel bilantul la 16-15 in favoarea noastra. Pentru astazi continuam cu punctele. Vom miza pe forma excelenta aratata acasa de OKC si pe talentul tinerilor de la Chicago Bulls.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Aveam si eu diverse pareri despre Chris Paul in trecut. Dupa acest an petrecut la OKC insa, mi le-am schimbat total. Omul e un conducator de joc complet, care cred eu, se poate integra oriunde. A fost foarte ghinionist cu accidentarile la Clippers si Rockets, altfel putea avea lejer un inel de campion.
  • Totusi, dintr-o echipa ce era preconizata sa stea la tanking, baietii astia le pun probleme celor de la Dallas Mavericks si celor de la Houston Rockets pentru pozitiile de playoff. Lucru mare de tot in opinia mea. Va continua forma buna si astazi impotriva celor de la Celtics, care sunt putin short-handed.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cei de la Bulls încă cred în șansele lor pentru play-off. Sunt la 3 victorii distanță și etape mai sunt destule. Azi dau de un 76ers care sunt lipsiți de Embiid însă și ei vin aici cu o formație mai mult de G-League, fara Markkanen, Carter, Valentine sau Dunn.
  • TOTUSI… Aceste meciuri pot reprezenta sa sansa celor de la Windy, echipa din G League, sa arate că își merită locul in prima echipă. După cum ziceam mai sus, 76ers sunt lipsiți de Embiid, un jucător care într-adevăr, ofensiv are niste cifre fantastice dar ajuta enorm și defensiv.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet