Connect with us

Baschet

Cota 2 – NBA Christmas Games de la Vlad si Razvan – 24.12.2019

ponturi baschet

Cota 2 – NBA Christmas Games de la Vlad si Razvan – 24.12.2019

In spiritul sarbatorilor, eu si cu Razvan ne-am gandit la o mica colaborare. Speram sa fie de bun augur si sa profitam de oferta din NBA pentru meciurile de Craciun. Daca merge bine, cine stie, poate continuam si in timpul sezonului regulat. Hai sa vedem care e tot tam-tam-ul asta cu NBA Christmas Games!

La noi in tara, cei de la Telekom Sport vor transmite. Se incepe de la 21:30 cu Bucks vs 76ers si vor termina cu Clippers vs Lakers de la 3:00.

NBA Christmas Games

Imagini pentru santa hat iconVlad

  • De obicei traiesc cu impresia ca liniile pentru meciurile de Craciun sunt umflate (chiar asa este!), insa totusi, in situatia actuala a celor de la Pelicans, consider ca linia totusi este destul de jos, mai ales daca o ajustam astfel pentru cota 2.
  • La forma de moment a celor de la Nuggets, ma astept ca o data ce ne apropiem de All-Star Break sa fie in continuare acolo, la mare lupta pentru locul #1 in Vest. Apararea celor de la Pelicans este praf. Au cativa jucatori in forma si ei, care pot pune probleme ofensive totusi. Concluzia e ca, ma astept ca in ultimul meci al serii in care sa vedem ceva mai multa actiune decat in partidele mai matinale.

Imagini pentru santa hat iconRazvan

  • Am urmărit tot meciul lui Raptors cu Mavericks, meci disputat recent, acolo unde, in lipsa lui Doncic, cei de la Dallas au pierdut un avans de 30 de puncte pe care l-au avut pe finalul sfertului 3, 85-55. Celtics e de alt calibru față de Mavericks.
  • Și cu toate că recordul celor de la Toronto pe teren propriu este pozitiv, 13-3, oboseala își poate spune cuvântul având în vedere că Raptors sunt fara multi oameni de baza – Siakam și Gasol cei mai importanți, Powell și Johnson sunt inca doi. Ce s-a întâmplat în meciul cu Mavericks se întâmplă o data în viață, ca dovada că este cel mai mare comeback din istoria francizei pentru canadieni. Mă aștept ca oboseala din ultimele meciuri să își spună cuvântul. Cei din Boston sunt favoriți și cred că se vor impune aici.

Cota 2 NBA Christmas Games:

NBA Christmas Games

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Baschet