Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Continuam sa ne punem increderea in echipele de pe Coasta de Est – 06.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Continuam sa ne punem increderea in echipele de pe Coasta de Est – 06.02.2020

Iata-ne ajunsi si aici prieteni, ne-am reintors in ape linistite. Am reusit sa revenim la 13-13 si avem o forma foarte buna in ultimele recomandari din “Cota 2 NBA”. Multumim celor care ne-au sustinut si cand aveam 9-13 si speram sa nu dezamagim in continuare! In seara aceasta avem cateva meciuri interesante si ne indreptam catre Madison Square Garden si partida din Milwaukee.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Aseara am vazut o intalnire emotionanta in afara terenului intre KD si Curry. Mai apoi cei de la Nets i-au calcat in picioare pe baietii de la Warriors, exact asa cum ne asteptam. Pentru astazi ramanem in zona Brooklyn, mai exact ne deplasam catre Madison Square Garden.
  • Orice mi-ati zice despre forma celor de la Knicks, arena aceea e o emblema sportiva. Orice atlet vrea sa dea totul in MSG si sa arate tot ce stie. Cei de la Orlando Magic si-au mai revenit in ceea ce priveste accidentarile si vor sa forteze la capitolul victorii pentru a-si asigura locul in playoff cat mai devreme.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Forma recentă din deplasare a celor de la Philadelphia nu te motiveaza in niciun fel sa pui vreun bet pe ei, in special într-o deplasare cu Bucks. Totuși, două chestii aici: Prima – Forma celor de la 76ers din deplasare nu poate merge rău la nesfârșit. Nu cred că va mai fi un blowout ca in meciul cu Miami.
  • A doua – Celor de la Bucks nu prea le convine match-up-ul cu 76ers. Istoria recenta ne pune fata in față întâlniri echilibrate, cei din Phily au tot lotul valid și handicapul pe Bucks pare o opțiune viabilă, fie și în fortăreața din Milwaukee.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet