Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Duel la top in Vest si deplasare usoara pentru Raptors – 30.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Duel la top in Vest si deplasare usoara pentru Raptors – 30.01.2020

“Ja Morant with the bucket!” – cam asa am bifat inca o cota 2 alaturi de Razvan. Proiectul nostru “Cota 2 NBA” ajunge din nou la doua bilete consecutiv castigate si cu siguranta nu vrem sa ne oprim aici. Pentru astazi ne orientam spre doua partide inter-conferinta. Duelul la top din Vest si disputa celor de la Cavs cu Raptors.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Chiar daca pare ca echipele din Los Angeles se bat la titlu in Vest, mai exista totusi cativa pretendenti “in umbra”. Acestia sunt intocmai Nuggets si Jazz. Nu auzim saptamana de saptamana titluri marete in noutatile sportive despre aceste doua echipe, insa ambele sunt acolo. Se bat la locul #2 in sezonul regulat in conferinta de Vest si au un lot destul de solid pentru a ajunge departe in playoff.
  • Astazi se vor intalni in Rocky Mountains si ne asteapta fara doar si poate un duel interesant. Donovan Mitchell & Nikola Jokic vor fi nucleele de focus al acestui meci. In intalnirile recente, am vazut destule puncte si pare ca Jazz au adoptat o tactica mai “run & gun” in acest sezon fata de precedentele.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Cu toate că sunt lipsiți de Marc Gasol in partida de astăzi, Toronto pornește clar favorită în deplasarea din Cleveland. Tensiunea din lotul lui Cavs de vede și în rezultatele echipei.
  • De multe ori am putut vedea frustrarea lui Love față de coechipieri. Nu cred că Raptors ar trebui să aibă probleme aici. Sunt sueperiori, au moralul mai bun și, probabil, vor câștiga, de văzut la ce diferența.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet