Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Dueluri tari intre conferintele de Est si Vest – 11.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Dueluri tari intre conferintele de Est si Vest – 11.02.2020

Prieteni, alaturi de Razvan am ajuns la un partial de 9-2. Dupa ce Nets si Wolves ne-au ajutat aseara, ducem si recordul total la 18-15 pentru acest sezon regulat. Proiectul “Cota 2 NBA” continua si astazi. Vom merge pe mana celor de la Los Angeles Clippers si pe cei de la Boston Celtics. Ambele echipe vor evolua in deplasare.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Este pentru prima data dupa mult timp cand pe biletul nostru nu se regasesc Nets sau Raptors. Doua dintre cele mai in forma echipe din NBA in opinia mea. Astazi am decis sa merg pe mana celor de la Clippers. Chiar daca Patrick Beverly inca nu si-a revenit, restul echipei e sanatoasa tun si gata de o infruntare cu Joel Embiid & company.
  • Istoric vorbind, baietii lui Doc Rivers nu stau foarte bine in duelurile vs 76ers. Ma astept ca acestia sa doreasca sa schimbe acest lucru, in conditiile in care Jazz si Nuggets o pot arunca pe echipa din Los Angeles chiar pana pe locul 4.

Cei de la UNIBET organizeaza un concurs de pariere inainte de All-Star Game. In luna februarie poti castiga o parte din 37.500 RON in promotia acestora daca pariezi pe NBA!

Imagini pentru basketball iconRazvan

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet