Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Favoritele Celtics si Magic au treaba de facut in acest weekend – 18.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Favoritele Celtics si Magic au treaba de facut in acest weekend – 18.01.2020

Ieri am fost plecat la examen si l-am lasat pe Razvan la carma. A facut treaba buna cu articolul, dar under-ul pe Hawks m-a surprins destul de tare. Astazi uitam totul, si mizam pe favorite in proiectul “Cota 2 NBA”. In cazul nostru, Celtics si Magic.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Preziceam acum doua seri ca, cei de la Orlando Magic vor cadea fizic in al doilea duel din Staples Center. Exact asa a fost. Au consumat toata benzina in victoria impotriva lui LeBron James & company. Astazi in San Francisco, Chase Center, ma astept insa sa fie pregatiti si odihniti.
  • Pentru mine este clar ca Warriors fac tanking. Singura lor miza este s-o faca mai bine decat Hawks sau Cavaliers. De partea cealalta, Orlando Magic este pe #7 in Est si vor incerca sa ajunga in playoff cu un record cat mai pozitiv si poate cumva chiar sa mai urce in clasament.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Celtics este o echipă ciudată în acest sezon. Poate bate pe oricine, poate pierde cu oricine. De exemplu, nu m-ar mira sa bată pe Lakers și apoi să piardă cu Bulls. Dau de un Suns ambițios, cu multi tineri care vor sa o duca pe Phoenix acolo unde era în perioada lui Steve Nash.
  • E de munca și e de munca bine. Nu de alta dar e greu sa câștigi in Boston, in special că Tatum și-a revenit. Merg pe mana verzilor azi, cu durere in suflet, mai ales că țin cu Bulls și rivalitatea este binecunoscuta

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet