Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Giannis si Booker vor incerca sa fure lumina reflectoarelor – 28.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Giannis si Booker vor incerca sa fure lumina reflectoarelor – 28.01.2020

Vestea despre Kobe Bryant a devastat pe toata lumea. Razvan si cu mine am incercat sa aducem un ultim omagiu la adresa acestui colos. Va invit sa aruncati un ochi si … o lacrima la editorialul despre Kobe si ce a insemnat el pentru noi. Incercam cu greu sa trecem peste acest lucru si sa va oferim astazi “Cota 2 NBA”. Mizam pe forta baietilor din Milwaukee si pe o disputa stransa in Dallas.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Devin Booker s-a “resimtit” destul de tare in urma vestii tragice. El a fost unul din jucatorii tineri cei mai apropiati de Kobe. Astazi ma astept sa dea totul pe teren si cei de la Suns chiar sa le pune probleme celor de la Mavericks. Orice scor e posibil astazi in Dallas.
  • Un bonus pentru acest pariu este faptul oboseala gazdelor. Luka Doncic & co. au jucat si aseara impotriva celor de la OKC. Acesta va fi practic un back-to-back, motiv pentru care Suns pleaca dintr-o postura privilegiata aici.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Wizards nu mai sperie pe nimeni de mult timp, darămite in deplasare. Cu toate că a bătut-o pe Cavs și i-a ținut în șah pe Heat, Bucks pare altceva. Doar ce au primit 150 plus de la Hawks și au în fața care daca poate face spectacol, mai ales pe teren propriu, o va face pentru fani.
  • 21-2 este recordul lui Bucks pe teren propriu, n-ar trebui sa fie emoții pentru victoria 22. Ba mai mult, mă aștept ca aceasta diferența sa fie destul de lejer formata din doua cifre pe tabelă.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet