Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Hawks si Nets sunt in prim plan la revenirea NBA-ului – 20.02.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Hawks si Nets sunt in prim plan la revenirea NBA-ului – 20.02.2020

A trecut All-Star Weekend, acolo unde am avut un profit de senzatie. Il asteptam cuminti si pe cel de anul viitor. Speram ca se pastreaza formatul din sfertul 4 (a fost nebunie!).  Razvan si cu mine revenim la proiectul “Cota 2 NBA”, acolo unde avem un bilant de 19-16. Astazi ne punem increderea in Atlanta Hawks si Brooklyn Nets.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Ma intorc la tine, iar si iar … Brooklyn Nets! Baietii astia au fost al meu “cash cow” in acest sezon de NBA. Chiar si fara Irving si Durant, grupul asta de baieti din Brooklyn este unul special care chiar stie sa lupte in fiecare partida. Accidentarea lui Kyrie a recidivat si se pare ca acesta va sta pe tusa mai mult decat se preconiza.
  • Ne intoarcem dupa un All-Star Weekend extrem de reusit. Baietii de la toate echipele vor dori sa revina la capacitate maxima si sa porneasca motoarele in drumul catre un loc cat mai bun in playoff. Ma astept la un duel frumos aici, cu ambele echipe depasind borna de 100 de puncte.

Imagini pentru basketball iconRazvan

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet