Connect with us

Baschet

Cota 2 NBA – Inceput de saptamana cu multe puncte in NBA – 21.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Inceput de saptamana cu multe puncte in NBA – 21.01.2020

Dupa un start excelent la proiectul “Cota 2 NBA”, ne-am mai domolit si am ajuns la un record de 8-8. Astazi speram sa spargem gheata din nou. Avem un tablou plin de meciuri din NBA, iar eu si cu Razvan mergem pe doua linii moderate la over.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Denver Nuggets la ora actuala nu e la 100%. Jamal Murray fara doar si poate nu va juca nici in seara aceasta. Despre Paul Millsap si Gary Harris inca nu sunt date concludente cum ca vor juca, insa Harris are cele mai mari sanse. Nuggets intr-o formula incompleta, se afla in a 2-a seara a unui back-to-back. Acest lucru ii va costa in opinia mea, in special pe partea defensiva.
  • De partea cealalta ii avem pe cei de la Wolves, care sa fim seriosi, sunt o gluma cand vine vorba de defensiva. Ma astept ca minim un sfert sa depaseasca borna de 60 de puncte marcate si sa se joace run & gun.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Doua echipe lipsite, poate, de principalele staruri, Nets și 76ers se întâlnesc intr-un meci deschis oricărui rezultat. Cotele pe over sunt într-o oarecare creștere, spread-ul la fel, asta pentru că ultimele două rezultate ale lui Phily au fost puțin surprinzătoare din punct de vedere al punctelor primite.
  • Cu Embiid out, teoretic, 76ers pierde pe faza defensivă. Totuși, tot fără starul african, in urma cu doar câteva zile, cei din Philadelphia se impuneau in fața celor din Brooklyn cu 117-106. Match-up-ul dintre cele doua echipe promite puncte și asta cred că se va întâmpla și azi.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet